Agitatie mare la Baroul Timis! Un turneu fotbalistic aduce la Timisoara echipele avocatilor a peste 20 de barouri din tara, in frunte cu decanii

Agitatie mare pe holurile Baroului Timis in aceste zile, cand se fac ultimele retusuri organizatorice inainte de a se da startul unei actiuni de anvergura nationala, care poate fi considerata evenimentul sportiv al primaverii.


Este vorba despre Turneul de fotbal al avocatilor, Timisoara – 2019, care va avea loc in perioada 4-7 aprilie, competitie la care si-au anuntat participarea aproape jumatate dintre barourile din tara, dar si o selectionata a Uniunii Avocatilor din Republica Moldova.

Vor fi prezente echipele barourilor din Alba, Arad, Arges, Bucuresti, Bihor, Brasov, Bistrita, Cluj, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Maramures, Neamt, Olt, Suceava, Timis I si Timis II, ADSA Bucuresti (Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor) si echipa Uniunii Avocatilor din Republica Moldova.

Conform anuntului sintetic postat pe pagina de internet a Baroului Timis, echipele vor fi coordonate de doamnele si domnii decani, care vor incerca sa-si conduca selectionatele catre victoria finala.

Prima regula a concursului este ca echipele sa fie formate exclusiv din avocati, in componenta de 5+1. Celelalte reguli, dar si denumirea bazei sportive care va gazdui aceasta intrecere fotbalistica, urmeaza sa apara pe site, in aceste zile.

Reamintim ca, in toamna anului trecut, echipa de fotbal a Baroului Timis, dirijata de pe margine de decanul Sergiu Stanila, s-a impus la turneul organizat cu ocazia Zilelor Baroului Bucuresti, aducand la Timisoara trofeul pus in joc, performanta care o recomanda ca pe o favorita la titlu si in acest an. Sa mai spunem ca acesta competitie, care contribuie la promovarea legaturilor colegiale dintre avocati, este organizata de Baroul Timis, cu sprijinul Editurii Universul Juridic. (G.I.)

 

Leave a Reply