BREAKING NEWS! Presedinta Curtii de Apel Timisoara, Erica Nistor, are toate sansele de a promova concursul de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie    O noua iesire "academica" a primarului Nicolae Robu la adresa celor care sustin ca Timisoara a ramas fara apa calda: "Cat de mizerabil poti sa fii!?"    Scandalul de coruptie de la Protectia Consumatorului Timis a fost declansat de o plangere penala depusa la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis de comisarul sef adjunct Mihaela Ispas, pe persoana fizica, nu in calitate de conducator al institutiei    Sorin Grindeanu este acuzat ca angajeaza la ANCOM foste manechine si fiice de baroni PSD, dupa criterii secrete, pe care nu doreste sa le discute cu nimeni    Una dintre firmele de consultanta ale presedintelui USR, Dan Barna, a incasat din contracte cu statul, in perioada guvernelor PSD, peste 400.000 de euro    In Romania se platesc, anual, aproape 160.000 de pensii speciale, in valoare de 9 miliarde de lei

Agitatie mare la Baroul Timis! Un turneu fotbalistic aduce la Timisoara echipele avocatilor a peste 20 de barouri din tara, in frunte cu decanii

Agitatie mare pe holurile Baroului Timis in aceste zile, cand se fac ultimele retusuri organizatorice inainte de a se da startul unei actiuni de anvergura nationala, care poate fi considerata evenimentul sportiv al primaverii.

Este vorba despre Turneul de fotbal al avocatilor, Timisoara – 2019, care va avea loc in perioada 4-7 aprilie, competitie la care si-au anuntat participarea aproape jumatate dintre barourile din tara, dar si o selectionata a Uniunii Avocatilor din Republica Moldova.

Vor fi prezente echipele barourilor din Alba, Arad, Arges, Bucuresti, Bihor, Brasov, Bistrita, Cluj, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Maramures, Neamt, Olt, Suceava, Timis I si Timis II, ADSA Bucuresti (Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor) si echipa Uniunii Avocatilor din Republica Moldova.

Conform anuntului sintetic postat pe pagina de internet a Baroului Timis, echipele vor fi coordonate de doamnele si domnii decani, care vor incerca sa-si conduca selectionatele catre victoria finala.

Prima regula a concursului este ca echipele sa fie formate exclusiv din avocati, in componenta de 5+1. Celelalte reguli, dar si denumirea bazei sportive care va gazdui aceasta intrecere fotbalistica, urmeaza sa apara pe site, in aceste zile.

Reamintim ca, in toamna anului trecut, echipa de fotbal a Baroului Timis, dirijata de pe margine de decanul Sergiu Stanila, s-a impus la turneul organizat cu ocazia Zilelor Baroului Bucuresti, aducand la Timisoara trofeul pus in joc, performanta care o recomanda ca pe o favorita la titlu si in acest an. Sa mai spunem ca acesta competitie, care contribuie la promovarea legaturilor colegiale dintre avocati, este organizata de Baroul Timis, cu sprijinul Editurii Universul Juridic. (G.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: