Sentinta in dosarul crimei pasionale de la Timisoara! Tanarul care si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, 15 ani de inchisoare

Tanarul din Timisoara trimis in judecata pentru violenta in familie, respectiv omor comis asupra unui membru de familie, a fost condamnat la ani grei de inchisoare, chiare daca acesta nu si-a recunoscut fapta.


Tribunalul Timis a hotarat ca Sorin Olteanu, 30 de ani, inculpatul care si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, dupa care a incercat sa se sinucida, sa stea dupa gratii nu mai putin de 15 ani. De asemenea, instanta a dispus ca ucigasul sa le despagubeasca pe rudele sotiei, frati si parinti, care s-au constituit parti civile in proces, cu suma totala de 750.000 de lei.

De remarcat ca la dosarul cauzei sunt atasate mai multe mijloace materiale de proba, obiecte delicte, printre care si doua cutite cu lama de 20 cm, respectiv 15 cm, alte doua cutite si o surubelnita cu care inculpatul a incercat sa-si provoace rani mortale, dar si mai multe eprubete cu substante prelevate de la locul tragediei. Intr-una se afla urme de sange gasite pe peretele din holul apartamentului, unde anchetatorii au descoperit inscriptia “Ti-am spus sa nu ma inseli!”. Hotararea nu este definitiva, putand fi atacata cu apel.

Reamintim ca, in noaptea de 23/24 mai 2018, dupa o cearta violenta in apartamentul familial din Timisoara, pe fondul geloziei exacerbate, Sorin Olteanu si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit. Ulterior, s-a urcat la volanul masinii si a condus nebuneste pana pe Calea Lugojului, la iesirea din Timisoara, unde a intrat cu masina intr-un stalp de pe marginea soselei, pe care l-a si doborat.

A fost gasit inconstient de politisti, care au chemat salvarea pentru a fi transportat la spital. A fost operat de urgenta si salvat de la moarte. Cei doi soti erau din Targu Carbunesti, judetul Gorj, dar locuiau in Timisoara, intr-un apartament pe care tocmai il cumparasera, dupa nunta care avusese loc in 2017… (V.E.)

Leave a Reply