In PSD Timis se ascut cutitele! Doi lideri ai organizatiei il ataca pe Radu Toanca, fostul jurnalist care va conduce campania pentru europarlamentare intr-un cartier al Timisoarei

Nici nu s-au stins bine ecourile revenirii in PSD a lui Radu Toanca, care de peste trei ani conduce Clubul Sportiv Municipal Timisoara, ca aceasta reintoarcere in matca politica a fostului jurnalist a si starnit reactii dure la varful filialei social-democrate timisene.


Daniel Idolu, directorul Aeroportului International “Traian Vuia” Timisoara, liderul consilierilor PSD din Consiliul Local Timisoara, dar si deputatul Alfred Simonis, fostul propietar al unui birtulet din zona Caii Girocului, actualmente unul dintre oamenii de baza ai presedintelui Liviu Dragnea, ambii considerati membri ai gruparii #team Grindeanu, au sarit sa-l “sfasie” pe fostul lor coleg de partid.

Ca sa nu spunem, superior… Acestia acuza colaborarea excelenta dintre Radu Toanca, in calitate de presedinte al clubului sportiv al Timisoarei, si Nicolae Robu, in calitate de primar si finantator edilitar al miscarii sportive din orasul de pe Bega, decretand faptul ca fostul jurnalist trebuie sa aleaga: sau in partid, coordonator de campanie electorala, sau ramane in continuare la conducerea clubului.

Mergand pe linia ipocriziei doctrinare trasata de cei doi asa-zis grei din PSD Timis, atunci trebuie sa-l suspectam si pe Daniel Idolu de pactizare cu PNL, in conditiile in care, in urma cu cativa ani, a fost cel mai important sponsor al PDL-ului timisean condus de Constantin Ostaficiuc. Surse din PSD sustin ca Idolu n-ar trebui sa dea lectii de morala politica, intrucat, in prezent, este membru in cel de-al patrulea partid din cariera sa.

La randul sau, Alfred Simonis, fostul sef al TSD Timis, un tanar care a socat in momentul in care a dezvaluit ca idolul sau din politica mioritica este Ion Iliescu, este invitat sa-si aminteasca serile in care, in calitate de gazda la birtuletul de pe strada Lidia, isi astepta oaspetii de seama si izola locul pentru a-l feri de paparazi. Prietenii stiu de ce… Ca printre oaspetii sai de seama se numara, uneori, Grindeanu sau Idolu, care, la un moment dat, de ziua lui Petru Andea, au fost la un pas sa se incaiere, nici nu mai conteaza.

Important este faptul ca oamenii grei din PSD Timis, cei care au sustinut si au dezvoltat organizatia in ultimele decenii, cum ar fi si prof. dr. Dan Poenaru, nasul lui Radu Toanca, au incredere doar in anumiti fosti sau actuali lideri din generatia tanara, nu in cei care incearca sa aplice directivele politico-manageriale din Teleorman sau din Resita direct in capitala Banatului… (Mara Ion)

One thought on “In PSD Timis se ascut cutitele! Doi lideri ai organizatiei il ataca pe Radu Toanca, fostul jurnalist care va conduce campania pentru europarlamentare intr-un cartier al Timisoarei

  1. Didolu proaspăt latifundiar și propritar pe la Cobolaș și Nadăș alături de mâna lui dreaptă Mișu care de fapt manevrează zona și aeroportul până când dreapta va ajunge acolo unde îi este de fapt locul iar Credly tot pe varianta construcțiilor si-a găsit menirea aspiră praf.

Leave a Reply