BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

Criminalul cu drujba din Timis, trimis in judecata! Autorul celui mai terifiant omor inregistrat vreodata in vestul tarii risca inchisoare pe viata

Parchetul de pe langa Tribunalul Timis a finalizat ancheta in dosarul celui mai ingrozitor omor petrecut vreodata in vestul tarii si, in data de 08.04.2019, a dispus trimiterea in judecata a inculpatului Muntean Dorin, 33 de ani, din localitatea Barzava, judetul Arad, sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor calificat cu premeditare si cruzimi, distrugere, violare de domiciliu si loviri sau alte violente.

Probatoriul administrat in cauza in cursul urmaririi penale a relevat urmatoarea situaţie de fapt:

In noaptea de 30/31.01.2019, avand asupra sa o drujba, inculpatul Muntean Dorin s-a deplasat la imobilul in care locuia victima L.M.C., imobil situat in localitatea Sanandrei, judet Timis, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujba a patruns fara drept in locuinta victimei, prin distrugerea usii de la intrare.

Dupa ce inculpatul a intrat in locuinta, victima L.M.C., care in acele momente dormea, s-a trezit, iar cand l-a vazut pe inculpat in locuinta, a sarit pe geamul unei camere si a fugit in gradina din spatele imobilului, impreuna cu fiul sau minor L.F.A.

“Inculpatul a alergat in urmarirea victimei, a ajuns-o si, cu acea drujba, a ucis victima, taind-o in zona gatului, a capului, a membrelor superioare, precum si in alte zone ale corpului”, ne-a comunicat prim-procurorul Mihaela Pop.

In aceleasi imprejurari, actiunea agresiva a inculpatului care a alergat avand asupra sa o drujba in urmarirea victimei si a fiului sau minor, a condus la vatamarea integritatii corporale a acestuia din urma, care, in incercarea de a se salva si a scapa de inculpat, a fost nevoit sa escaladeze gardul gradinii, iar in cadere a suferit o fractura la gamba piciorului stang, leziune traumatica care necesita 60 (saizeci) de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

Dosarul a fost trimis spre competenta soluţionare Tribunalului Timis. In cazul in care va fi gasit vinovat, Munten Dorin risca inchisoarea pe viata. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: