BREAKING NEWS! Ioan-Sorin Buta, patronul firmei Bistrim-Dera SRL Timisoara, cercetat pentru omor din culpa dupa decesul a trei persoane dintr-un bloc in care a efectuat lucrari de deratizare, pasibil de arestare preventiva pe 30 de zile     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, SNPR DECUS     Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Criminalul cu drujba din Timis, trimis in judecata! Autorul celui mai terifiant omor inregistrat vreodata in vestul tarii risca inchisoare pe viata

Parchetul de pe langa Tribunalul Timis a finalizat ancheta in dosarul celui mai ingrozitor omor petrecut vreodata in vestul tarii si, in data de 08.04.2019, a dispus trimiterea in judecata a inculpatului Muntean Dorin, 33 de ani, din localitatea Barzava, judetul Arad, sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor calificat cu premeditare si cruzimi, distrugere, violare de domiciliu si loviri sau alte violente.

Probatoriul administrat in cauza in cursul urmaririi penale a relevat urmatoarea situaţie de fapt:

In noaptea de 30/31.01.2019, avand asupra sa o drujba, inculpatul Muntean Dorin s-a deplasat la imobilul in care locuia victima L.M.C., imobil situat in localitatea Sanandrei, judet Timis, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujba a patruns fara drept in locuinta victimei, prin distrugerea usii de la intrare.

Dupa ce inculpatul a intrat in locuinta, victima L.M.C., care in acele momente dormea, s-a trezit, iar cand l-a vazut pe inculpat in locuinta, a sarit pe geamul unei camere si a fugit in gradina din spatele imobilului, impreuna cu fiul sau minor L.F.A.

“Inculpatul a alergat in urmarirea victimei, a ajuns-o si, cu acea drujba, a ucis victima, taind-o in zona gatului, a capului, a membrelor superioare, precum si in alte zone ale corpului”, ne-a comunicat prim-procurorul Mihaela Pop.

In aceleasi imprejurari, actiunea agresiva a inculpatului care a alergat avand asupra sa o drujba in urmarirea victimei si a fiului sau minor, a condus la vatamarea integritatii corporale a acestuia din urma, care, in incercarea de a se salva si a scapa de inculpat, a fost nevoit sa escaladeze gardul gradinii, iar in cadere a suferit o fractura la gamba piciorului stang, leziune traumatica care necesita 60 (saizeci) de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

Dosarul a fost trimis spre competenta soluţionare Tribunalului Timis. In cazul in care va fi gasit vinovat, Munten Dorin risca inchisoarea pe viata. (V.E.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Urmareste-ne si pe Facebook!