BREAKING NEWS! Cosmin Titis, 30 de ani, din Lupeni, a fost retinut de politisti, dupa ce a injunghiat mortal o tanara in varsta de 20 de ani, in parcul din spatele Catedralei Mitropolitate din Timisoara    Un tanar a dezumflat rotile a doua autospeciale de politie aflate in fata Sectiei 3 Timisoara, reusind sa dispara inainte de a fi prins    Organizatorii festivalului Eufonia au organizat in Penitenciarul Timisoara un recital de muzica clasica, unde muziciani din cinci tari au cantat la vioara, pian, oboi, flaut si violoncel    13 persoane din Giurgiu - politisti si instructori auto - sunt audiate, vineri, la DNA, fiind suspectate ca au primit mita pentru eliberarea permiselor de conducere auto     Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun, vineri, oficial, candidatura pentru Cotroceni, fiind asteptati la BEC, după ce ieri s-au inscris in cursa Viorica Dancila si Theodor Paleologu    Trenul Regio care circula pe relatia Vatra Dornei- Bistrita a accidentat, vineri dimineata, 13 vaci care au patruns pe gabaritul caii ferate intre statiile Caila si Sintereag

Criminalul cu drujba din Timis, trimis in judecata! Autorul celui mai terifiant omor inregistrat vreodata in vestul tarii risca inchisoare pe viata

Parchetul de pe langa Tribunalul Timis a finalizat ancheta in dosarul celui mai ingrozitor omor petrecut vreodata in vestul tarii si, in data de 08.04.2019, a dispus trimiterea in judecata a inculpatului Muntean Dorin, 33 de ani, din localitatea Barzava, judetul Arad, sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor calificat cu premeditare si cruzimi, distrugere, violare de domiciliu si loviri sau alte violente.

Probatoriul administrat in cauza in cursul urmaririi penale a relevat urmatoarea situaţie de fapt:

In noaptea de 30/31.01.2019, avand asupra sa o drujba, inculpatul Muntean Dorin s-a deplasat la imobilul in care locuia victima L.M.C., imobil situat in localitatea Sanandrei, judet Timis, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujba a patruns fara drept in locuinta victimei, prin distrugerea usii de la intrare.

Dupa ce inculpatul a intrat in locuinta, victima L.M.C., care in acele momente dormea, s-a trezit, iar cand l-a vazut pe inculpat in locuinta, a sarit pe geamul unei camere si a fugit in gradina din spatele imobilului, impreuna cu fiul sau minor L.F.A.

“Inculpatul a alergat in urmarirea victimei, a ajuns-o si, cu acea drujba, a ucis victima, taind-o in zona gatului, a capului, a membrelor superioare, precum si in alte zone ale corpului”, ne-a comunicat prim-procurorul Mihaela Pop.

In aceleasi imprejurari, actiunea agresiva a inculpatului care a alergat avand asupra sa o drujba in urmarirea victimei si a fiului sau minor, a condus la vatamarea integritatii corporale a acestuia din urma, care, in incercarea de a se salva si a scapa de inculpat, a fost nevoit sa escaladeze gardul gradinii, iar in cadere a suferit o fractura la gamba piciorului stang, leziune traumatica care necesita 60 (saizeci) de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

Dosarul a fost trimis spre competenta soluţionare Tribunalului Timis. In cazul in care va fi gasit vinovat, Munten Dorin risca inchisoarea pe viata. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: