Scandal in UNPR! Ion Raducanu a demisionat din partid, la doar cateva zile dupa ce Gabriel Oprea a “incalecat” lista europarlamentarelor

Presedintele executiv al UNPR, timisoreanul Ion Raducanu, a provocat un adevarat soc pe scena partidelor fara electorat, dupa ce a anuntat ca demisioneaza din toate functiile si ca renunta si la calitatea de membru al formatiunii.


Supararea politicianul care a tinut in viata UNPR in perioada in care actualul presedinte, Gabriel Oprea, a disparut din viata publica, ca urmare a incidentului care a dus la moartea politistului Bogdan Gigina, vine la doar cateva zile dupa ce, la Timisoara, a fost prezentata lista candidatilor la alegerile europarlamentare.

In mod surprinzator, dupa ce a anuntat ca Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor deschide lista partidului, Gabriel Oprea s-a razgandit si s-a asezat comod in fruntea bucatelor politice, pe locul I, care poate deveni eligibil in cazul, putin probabil, ca UNPR va trece pragul electoral de 5%.

Este posibil ca aceasta nesimtire a sefului sau de partid sa-l fi afectat pe Ion Raducanu, care, dupa cum spunem, s-a zbatut sa tina UNPR pe esicherul politic, in ciuda faptului ca partidul a fost absorbit oficial de PMP.

La fel de credibila poate fi si varianta ca fostul prefect de Timis, Ion Raducanu, si-a dorit un loc la varful listei europarlamentare, ca recompensa pentru perfuziile puse UNPR in perioada in care oportunistul Oprea a disparut complet din politica, pentru a-si aranja “ploile” cu procurorii care-l acuzau de moartea lui Gigina, antemergatorul la coloana oficiala cu care se deplasa la restaurant.

Un al treilea motiv al demisiei, aprig comentata in UNPR, poate reprezenta un protest radical la incidentul provocat, astazi, de super candidatul partidului, Ilie Nastase, care a aruncat cu cafea pe un afis electoral al favoritului in cursa europarlamentarelor, Traian Basescu.

Deocamdata, Ion Raducanu a refuzat sa comenteze motivul si talcul gestului sau politic extrem… (Mara Ion)

One thought on “Scandal in UNPR! Ion Raducanu a demisionat din partid, la doar cateva zile dupa ce Gabriel Oprea a “incalecat” lista europarlamentarelor

  1. NICI O PROBLEMĂ RĂDUCANU CULEGE CE A SEMĂNAT. EU CRED CĂ SE VA INTOARCE ÎNAPOI ÎN UNPR. DACĂ ȘI-A DAT DEMISIA PENTRU CA NU A FOST PUS PE LISTELE EUROPARLAMENTARELOR ÎNSEAMNĂ CĂ ESTE NAIV. UNPR-IȘTII NU CRED CA VOR FI VOTAȚI NICI DE FAMILIILE LOR.CU O PRECIZARE FACĂ NU SE VA IMPLICA INALTUL IOAN AL BANATULUI!!

Leave a Reply