DEMIS! Inspectorul sef Dorin Cutu, inlaturat de la conducerea ISCTR Timis. In locul sau a fost numit un specialist sustinut de ALDE

Dizidenta social-democratilor din Timis fata de Liviu Dragnea – care a fost deranjat de organizarea alegerilor interne, la inceputul lunii martie, desi recomandase amanarea acestora – pare sa-si puna amprenta asupra modului in care liderii centrali ai PSD mai asigura protectia directorilor de partid din fruntea institutiilor deconcentrate.


Practic, in ultimele doua luni, in zona de vest a tarii, asistam la inlaturarea din functiile strategice a oamenilor PSD, pentru a se face loc specialistilor sustinuti de ALDE, celalalt partid aflat la guvernare.

CITESTE si: https://www.impactpress.ro/2018/03/01/incompatibil-fostul-politist-dorin-cutu-face-ravagii-pe-soselele-din-timis-desi-functia-de-inspector-sef-al-isctr-nu-poate-fi-detinuta-de-un-consilier-judetean-este-posibil-sa-asistam-la-vreun-fl/

Cine ar fi crezut ca aceasta campanie a schimbarii il va afecta si pe unul dintre greii PSD Timis, care la alegerile din martie 2019 a fost ales in functia de vicepresedinte al organizatiei.

Dorin Cutu, care din ianuarie 2018 detinea functia de inspector sef al Inspectoratului Teritorial nr. 5 Timis din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Control in Transportul Rutier (ISCTR), a fost demis din functie, in urma cu cateva zile, in locul sau fiind numit Florin Gagea, fostul inspector sef al controlului rutier pe judetul Timis din perioada in care la conducerea inspectoratului teritorial se afla uneperistul Marcel Fonta.

“Ordinul de numire in functie a venit de la Bucuresti, in data de 18 aprilie, si poarta semnatura ministrului. Nimic nu anunta aceasta schimbare, in prag de alegeri europarlamentare, tocmai de aceea socul la nivelul conducerii institutiei a fost maxim”, ne-au dezvaluit surse din cadrul ISCTR Timis.

Reamintim ca, in martie 2018, Impact Press a dezvaluit culisele numirii in functia de inspector sef teritorial a lui Dorin Cutu, cu ignorarea totala a legislatiei de profil, in conditiile in care acesta era incompatibil, nu avea studii in domeniul transporturilor sau a autovehiculelor rutiere.

Surse din zona politica ne-au transmis ca unul dintre cei care ar fi pus umarul la numirea lui Florin Gagea la conducerea institutiei care controleaza transportatorii din Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara ar fi Ovidiu Sarbu, presedinte ALDE Timisoara si secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Conform atributiilor legale, inspectorii ISCTR pot aplica amenzi usturatoare participantilor la trafic, intre 3.000 si 18.000 de lei, in functie de gravitatea incalcarii normelor in transportul rutier. (G.I.)

3 thoughts on “DEMIS! Inspectorul sef Dorin Cutu, inlaturat de la conducerea ISCTR Timis. In locul sau a fost numit un specialist sustinut de ALDE

  1. Foarte bine! Sa scăpăm de ciuma rosie! Sa punem specialiști de -și lui Tăriceanu!

  2. Asa se întâmplă când nu mai ajunge șpagă la București! Va rog sa urmariți tirurile care întra în Timișoara dinspre Arad, toate încalcă legea, sunt încărcate peste tonaj, nu au plătită rovinieta, asigurare, etc…. Cu toate ca la întrarea în Dumbrăvița exista indicator de interzicere a camioanelor peste 7,5 tone, traficul e blocat zilnic de niște tiruri cu gabarit depășit care e membru/sponsor la partidul PSD. Nu e normal sa existe directori numiți doar politic pe criterii de spaga

  3. Cutu nu mergea la ședința la București în fiecare luna cu rata lunara ca la banca, poate noul șef oltean fiind a acceptat sa meargă lunar. Ne vom înmulți de bascule de Mh la noua lucrare de centura.

Leave a Reply