Ce a decis Tribunalul Timis in dosarul arestarii preventive a luptatorului Lucian Boncu, acuzat ca s-ar fi drogat si ar fi comis un accident rutier soldat cu decesul unei batrane

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au contestat, cum era de asteptat, hotararea instantei locale prin care s-a respins cererea privind arestarea preventiva a luptatorului Lucian Boncu, intr-un dosar de ucidere din culpa.


Retinut la aproape doua luni dupa ce a comis accidentul rutier soldat cu decesul unei batrane in varsta de 73 de ani, sub acuzatia ca ar fi consumat droguri inainte de a se urca la volanul masinii, Lucian Boncu a beneficiat de apararea avocatului Mihai Pasca, un specialist al Dreptului Penal, care a sustinut ca o cantitate de 10 nanograme de substante psihoactive, cat s-a depistat in sangele invinuitului, nu poate schimba comportamentul la volan.

De asemenea, a contestat validitatea raportului de expertiza, in contextul in care nu s-a prezentat autorizatia metrologica a aparatului care, dupa doua luni de la incident, a depistat urme infime de droguri.

Tribunalul Timis a luat act de toate aceste aspecte neclare din probatoriul anchetatorilor si, la termenul din 24 aprilie, a decis respingerea contestatiei impotriva incheierii penale nr.36 din data de 20.04.2019, pronuntata de Judecatoria Timisoara in dosarul nr. 11912/325/2019.

De aceasta data, hotararea instantei este definitiva, astfel ca luptatorul din Giroc isi va petrece sarbatorile pascale in liniste, avand in vedere ca, timp de 60 de zile, se va afla sub control judiciar. (V.E.)

One thought on “Ce a decis Tribunalul Timis in dosarul arestarii preventive a luptatorului Lucian Boncu, acuzat ca s-ar fi drogat si ar fi comis un accident rutier soldat cu decesul unei batrane

  1. Sa se ducă odată la pușcărie ca prea multe a făcut. Asta este karma, in viața toate se întorc. Un proxenet ca mulți “băieți” din orașul asta.

Leave a Reply