BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Unde-si vor petrece Pastele jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara. “Persoanele care se afla in situatie de pericol, pot solicita interventia echipajelor!”, anunta lt. col. Emilia Finata

Jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Timisoara sunt angrenati in misiuni specifice de ordine publica pe timpul minivacantei de Paste.

Astfel, dupa cum ne-a comunicat purtatorul de cuvant al jandarmilor timisoreni, lt. col. Emilia Finata, in conformitate cu masurile stabilite la nivelul institutiei, jandarmii actioneaza pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica, in perioada premergatoare si pe timpul sarbatorii de Paste si, de asemenea, in zilele libere pana la sarbatoarea de 1 Mai.

Echipajele de jandarmi se vor afla in proximitatea lacasurilor de cult, in municipiul Timisoara si in zona manastirii Sag din judetul Timis, pentru ca manifestarile religioase sa se desfasoare in conditii de siguranta. Pentru a asigura misiunile specifice ce le revin, jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara coopereaza cu inspectoratele de jandarmi judetene din zona de responsabilitate, cu structurile de politie, politie de frontiera si cu alte institutii, in baza planurilor de cooperare incheiate.

Jandarmii asigura masurile de ordine si siguranta participantilor la rugile banatene care au loc, in zilele de sarbatoare, in localitatile Utvin, Sanmihaiu Roman, Giroc, Jamu Mare, Hitias, Belint si Topolovatu Mare, din judetul Timis.

Pentru a preveni producerea de evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii si sigurantei publice, jandarmii recomanda cetatenilor sa evite locurile foarte aglomerate, sa adopte un comportament decent, conform normelor de convietuire sociala si sa acorde o atentie deosebita bunurilor personale.

“Persoanele care au cunostinta de producerea de fapte antisociale, pot sesiza acest lucru fortelor de ordine aflate in teren, iar in situatia in care se afla in situatie de pericol, pot solicita interventia echipajelor, apeland numarul de urgenta 112”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: