BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

Tranzactie de milioane de euro parafata de antreprenorul timisorean Ovidiu Sandor! Cumparatorul ansamblului de birouri de lux, compania Dedeman

Tranzactie de zeci de milioane de euro pentru Ovidiu Sandor, antreprenorul timisorean care a dezvoltat cu succes proiectele imobiliare City Business Centre Timisoara si ISHO. Acesta a vandut cu o suma ramasa, deocamdata, confidentiala, proiectul The Office, cel mai important pol de business din Cluj-Napoca.

Finalizat in 2017, The Office este primul ansamblu de birouri din Transilvania care respecta cu adevarat standardele internationale pentru clasa A, in ceea ce priveste conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitatile, parcajele si eficienta energetica.

Avand o suprafata inchiriabila de aproape 60.000 mp si o rata de ocupare de 100%, proiectul a devenit un reper pentru Cluj-Napoca, extrem de cautat de marile companii.

Acest proiect a fost dezvoltat in parteneriat cu NEPI Rockcastle, investitor de real estate in Europa Centrala si de Est, listat la Busa de Valori din Johannesburg si Euronext Amsterdam, prezent in 9 tari din regiune si cu o pozitie puternica si pe piata din Romania, care detine un portofoliu de peste 5,9 miliarde euro.

Cumparatorul acestui ansamblu de birouri de lux este nimeni altul decat Dedeman, o companie din grupul Paval Holding, care activeaza pe piata din Romania in domenii precum retail, imobiliare, industrie, agricultura, logistica si piata de capital.

„Suntem incantati de faptul ca proiectul The Office va fi preluat de un grup antreprenorial puternic, cu capital romanesc. Este o garantie pentru administrarea si evolutia proiectului si reprezinta, totodata, un angajament pe termen lung fata de chiriasii nostri care vor avea un partener de nadejde. Incheierea acestei tranzactii ne va permite sa ne concentram pe investitiile actuale din ISHO si sa ne largim orizontul pentru a putea identifica noi investitii”, precizeaza Ovidiu Sandor.

“Aceasta tranzactie marcheaza inca un pas important in strategia noastra de investitii. Proiectul The Office reprezinta o alegere ideala pentru Dedeman si ne-a convins atat prin localizarea sa intr-unul dintre cele mai importante si dezvoltate orase ale tarii, cat si prin standardele inalte de calitate si sustenabilitate pe care le indeplineste. Prin continuarea achizitiilor pe piata imobiliara locala ne dorim totodata sa consolidam increderea tuturor antreprenorilor romani si sa le insuflam curajul de a-si sustine marile aspiratii”, declara Dragos Paval, presedintele Dedeman.

Ovidiu Sandor este un antreprenor din Timisoara, fondator si CEO al firmei dezvoltari imobiliare Mulberry Development, cunoscuta la nivel national in special pentru dezvoltarea cu succes a proiectelor City Business Centre Timisoara, The Office Cluj Napoca si ISHO, un proiect imobiliar mixt, premiat, in curs de dezvoltare in Timisoara, compus din 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri de noua generatie si un mix de servicii. (Mara Ion)

UPDATE! Proiectul The Office este evaluat la 130 milioane de euro in raportul NEPI pe 2018.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: