VIDEO. Americanii l-au inclus pe Liviu Dragnea printre dictatorii lumii. “Au ceva in comun – guverneaza ca niste autocrati!”

In timp ce liderii politici ai Romaniei acuza atitudinea dictatoriala manifestata de Liviu Dragnea – presedintele Klaus Iohannis vorbind despre “fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator”, iar Ludovic Orban catalogandu-i un discurs ca fiind “delirul unui dictator nebun” – americanii au mers mult mai departe si l-au inclus pe conducatorul PSD, deja, pe lista dictatorilor lumii.


Intr-un reportajul al New York Times, in care se vorbeste despre sistemele de supraveghere create de statul chinez pentru a controla mai usor populatia, care au inceput sa fie exportate in alte state conduse de lideri autoritari, apare si fotografia lui Liviu Dragnea, acesta fiind comparat cu tiranii Nicolas Maduro, din Venezuela, sau Kim Jong-un, presedintele Coreei de Nord.

Cazul – scoala documentat de ziaristii americani este Ecuador, unde guvernul a cumparat sistemul de supraveghere din China si a inceput sa isi spioneze propriii cetateni.

In materialul video ce depaseste 12 minute apar fotografiile unor lideri politici din intreaga lume, iar la descriere se mentioneaza: ”Recunoști personajul? Dar pe acesta? Toti au ceva in comun — guverneaza ca niste autocrati”. (V.E.)

Leave a Reply