Mesaje de condoleante din Justitie, dupa sinuciderea unui procuror de la Parchetul General. “Ne-am promis ca ne vom vedea dupa Paste…”

Parchetul General a emis un scurt comunicat de presa, dupa ce fosta purtatoare de cuvant a institutiei, Ramona Bulcu, s-a sinucis sarind de la etajul 5 al cladirii in care se afla sediul institutiei.


Martorii oculari spun ca procuroarea s-a asezat pe pervazul biroului, cu picioarele in afara, si a stat minute bune in cumpana. La un moment dat, si-a facut semnul crucii si s-a aruncat in gol.

“In cursul zilei de astazi, 26 aprilie 2019, a incetat din viata colega noastra procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmand a se stabili toate imprejurarile in care a survenit decesul.

Colegii din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie şi Justitie sunt alaturi de familie in aceste momente tragice”, a transmis Parchetul General.

De asemenea, Madalina Dardeci, judecator la Tribunalul Bucuresti, a postat pe Facebook un mesaj extrem de emotionant.

“Drum lin, Ramona… Desi ne-am promis ca ne vom vedea dupa Paste, desi mi-ai povestit despre tine, iar eu ti-am povestit despre “luptele” mele pentru vietile altora si despre faptul ca nu te voi lasa si ca voi pasi alaturi de tine, tu ai hotarat altceva…”. (V.E.)

Leave a Reply