SOC! Chestor de politie din IGPR, prins beat la volan. Razia Brigazii Rutiere s-a lasat cu dosar penal pentru alcool si pentru seful Politiei Sector 4

Doi sefi importanti din Politia Romana au fost prinsi bauti la volan, vineri seara, in Bucuresti, intr-o razie de amploare a Brigazii Rutiere. Cei doi au fost opriti catre politistii aflati in filtrul rutier din zona Dudesti – Pantelimon si, intrucat emanau vapori de a alcool, au fost invitati sa sufle etiloteste.


In urma verificarii, celor doi le-a fost suspendat dreptul de a conduce, iar in timp ce unuia dintre ei i-a fost aplicata o amenda contraventionala, avand alcoolemia sub 0,4 mg/l, celuilalt urmeaza sa i se intocmeasca dosar penal.

Surse autorizate din politie au declarat pentru Mediafax ca este vorba despre Stan Cristian Ionut – chestor de politie in cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia Cazier Judiciar, Statistica si Evidente Operative si de comisarul sef Drumariu Cornel – sef al Politiei Sectorului 4 Bucuresti.

„In seara de 3 mai a.c., politisti din cadrul Brigazii Rutiere aflati in exercitarea atributiilor de serviciu au oprit mai multi conducatori auto. Doi dintre cei opriti in trafic si testati cu privire la consumul de alcool sunt politisti. Ambilor conducatori auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, fata de unul dintre politisti s-a luat masura sanctionarii contraventionale, pe numele celui de al doilea, care activeaza in cadrul DGPMB fiind intocmit dosar penal.

Cu privire la politistul din cadrul Sectorului 4 se va declansa o ancheta disciplinara in cadrul careia se vor efectua verificari prin structura de control intern”, transmite Inspectoratul General al Politiei Romane intr-un comunicat de presa. (V.E.)

One thought on “SOC! Chestor de politie din IGPR, prins beat la volan. Razia Brigazii Rutiere s-a lasat cu dosar penal pentru alcool si pentru seful Politiei Sector 4

Leave a Reply