SALVAREA care aduce moartea! Un barbat din Resita a fost lovit in plin de o ambulanta in timp ce traversa strada printr-un loc nepermis

Un barbat in varsta de 63 de ani, din Resita, a fost accidentat mortal de o ambulanta aflata in misiune, cu semnalele luminoase in functiune. Evenimentul s-a produs, duminica, pe strada Timisorii, din municipiul Resita, in timp ce victima a incercat sa traverseze strada printr-un loc nepermis si fara sa se asigure.


Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, o ambulanta aflata in misiune, cu semnalele luminoase in functiune, a lovit un barbat in varsta de 63 de ani, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Barbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Resita, unde personalul medical i-a aplicat manevrele de resuscitare, la care, din pacate, nu a raspuns, fiind declarat decesul.

„Conducatorul ambulantei, un barbat de 55 de ani, a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ. In continuare se desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, a informat IPJ Caras-Severin. (V.E.)

Leave a Reply