BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Vizita presedintelui Klaus Iohannis la Colegiului National “C.D. Loga” din Timisoara, contestata vehement de scriitorul Ion Marin-Almajan. In opinia sa, seful statului isi face campanie electorala printre elevi

Prezenta presedintelui Romaniei la festivitatea de aniversare a Colegiului National “C.D. Loga” din Timisoara – dupa cum apare mentionat in programul vizitei pe care Klaus Iohannis o va intreprinde, vineri, in Capitala Banatului – a starnit o serie de discutii contradictorii printre fostii absolventi, invitati la acest eveniment traditional.

In timp ce unii considera ca vizita prezidentiala este onoranta pentru liceu,  fiind o confirmare a faptului ca “C.D. Loga” face parte din elita invatamantului romanesc, altii au criticat vehement hotararea directiunii de a-l invita pe Klaus Iohannis chiar in aceasta zi.

Printre cei din urma se afla si Ion Marin-Almajan, cetatean de onoare al municipiului Timisoara, al orasului Anina si al comunei Dalboset, unul dintre cei mai prolifici scriitori ai Banatului, autorul a peste 20 de romane, eseuri si antologii.

“De ziua Sfintilor Constantin si Elena eram obisnuit sa particip la sarbatorirea Liceului „Constanti Diaconovici Loga” din Timisoara, invitat fiind si in calitate de absolvent al acestui vestit liceu timisorean. Si anul acesta m-am pregatit sa raspund invitatiei.

Doar ca am aflat, cu stupefactie, ca trebuie sa transmit PIN-ul (CNP-ul n.n.), intrucat civila si nevinovata noastra sarbatoare a devenit oficiala si se iau masuri severe pentru a nu intra oricine si a-l deranja sau, Doamne fereste, a-l pune in pericol pe ilustrul oaspete, ce pare a fi dl. Iohannis.

Daca dl presedinte si-a dorit sa-si faca prozeliti, pentru alegerile viitoare, intre tinerii de la Loga, nu inteleg de ce nu a ales o zi obisnuita? In curtea liceului sau in sala festiva se putea desfasura leger palpitanta intalnire. Cat priveste hotararea conducerii liceului de a organiza intalnirea politica chiar in aceasta zi, o gasesc respingatoare si, dupa informatiile mele, multi oameni seriosi vor refuza sa ia parte la ea”, isi anunta scriitorul nemultumirea pe Facebook.

Acest text a starnit o serie de comentarii pe reteaua de socializare, unii intreband retoric daca era mai bine sa vina fruntasii PSD, respectiv Dancila, Dragnea sau fostul ministru Pop.

“Masurile de siguranta sunt impuse de SPP si codul numeric il cer acum de la posesor datorita intrarii in vigoare a Directivei UE cu protejarea datelor personale. Pentru elevi e important ca presedintele tarii le “onoreaza” evenimentul, mai ales ca e un profesor de fizica/ fost inspector scolar, cu sotie tot profesoara, deci pot da “sfaturi” din propria experienta… Sau era mai utila prezenta semianalfabetilor veo, daddy, genunche?!”, intreaba inginerul Hodo Ioan Dorel… (Mara Ion)

2 Responses to Vizita presedintelui Klaus Iohannis la Colegiului National “C.D. Loga” din Timisoara, contestata vehement de scriitorul Ion Marin-Almajan. In opinia sa, seful statului isi face campanie electorala printre elevi

  1. Poli 21 says:

    Ce pretentii poti avea de la un batrin comunist fost mare mahar la drapelul rosu ?

  2. Poli 21 says:

    Repet : ce pretentii poti avea de la un batrin comunist mare mahar la drapelul rosu ?

Leave a Reply

%d bloggers like this: