BATAIE! Fratele deputatului Alfred Simonis, facut knock-out pe holul unei primarii din Timis. Autorul croseului, un pensionar in varsta de 73 de ani

Un incident violent petrecut, azi dimineata, pe holurile unei primarii de langa Timisoara, a ajuns in atentia politiei, care a deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violente.


Oamenii legii au fost sesizati, putin dupa ora 10, ca la Primaria Mosnita Noua a avut loc o altercatie intre doi barbati, iar unul dintre cei doi s-a ales cu nasul spart si cativa dinti lipsa.

In momentul in care li s-a comunicat ca victima este Gerhard Simonis, nimeni altul decat fratele deputatului Alfred Simonis, liderul parlamentarilor PSD din Camera Deputatilor, politistii nu au mai stat mult pe ganduri, ci au urcat in masina si s-au deplasat, urgent, la fata locului.

Din spusele martorilor, Gerhard Simonis, cunoscut si dupa porecla “Bila”, a fost lovit violent cu pumnul in fata de un barbat in varsta de 73 de ani, revoltat ca fratele deputatului si-a permis o serie de ironii la adresa sotiei acestuia, pe care o intalnise intr-unul dintre birourile institutiei.

Batausul care a reperat onoarea sotiei si i-a aplicat o corectie fizica lui Bila este Florin Gornic, fost consilier local la Mosnita Noua, in mandatul 2004-2008, din partea PRM, apoi trecut la PD.

In cazul in care va fi gasit vinovat, Florin Gornic risca pana la doia ani de inchisoare sau amenda penala. Sa mai spunem ca, in ultimii ani, de cand cu politica la nivel inalt, fratii Simonis desfasoara o serie de afaceri imobiliare in localitatea de langa Timisoara, unde deputatul si-a construit doua vile. (Vlad Enciu)

3 thoughts on “BATAIE! Fratele deputatului Alfred Simonis, facut knock-out pe holul unei primarii din Timis. Autorul croseului, un pensionar in varsta de 73 de ani

  1. Poate va documentați și cum au întrat în posesia terenurilor din Moșnita acești mafioți din PSD

  2. Domnule Gornic, povestiți oamenilor cum ati falsificat ștampila PNL pentru a verifica in numele partidului dacă colegi și șefi de-ai dumneavoastră au colaborat cu securitatea.
    Ati fost prins și obligat sa demisionați de către colegi ca sa nu fiți dat îl vileag autorităților.
    Mai povestiți cum ati terorizat sătenii din Mosnita abuziv pe perioada mandatului de viceprimar.
    Sunteți un bătrân, bolnav , agresiv, scandalagiu și foarte periculos.
    Poate presa va relatează a fi un bătrân nevinovat, dar eu ca băștinaș de loc din Mosnita știu exact ce monstru infect sunteti.

Leave a Reply