Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a spulberat zvonurile privind revenirea in PSD dupa plecarea lui Dragnea. “Nu ne mai intoarcem!”

Victor Ponta a spulberat toate zvonurile privind reintoarcerea in PSD, partidul pe care l-a condus si care l-a propulsat in functia de prim-ministru, dupa eventuala debarcare a liderului maxim Liviu Dragnea.


“Nu ne mai intoarcem in PSD, chiar daca pleaca Dragnea”, a precizat fondatorul Pro Romania, exprimandu-si speranta ca, pe data de 26 mai, la alegerile europarlamentare, nou sau partid va obtine un scor format din doua cifre.

“Vom obtine un vot cu doua cifre, sunt sigur. Vor fi doua categorii de alegatori de la care vom primi voturi: cei care, inainte, votau cu ALDE si PSD si cei care imi spuneau ca sunt multumiti de ce am facut, dar ca nu voteaza cu PSD”, a mai spus Ponta.

De asemenea, fostul premier social-democrat a dezvaluit, in premiera, ca nu va pleca in Parlamentul European, chiar daca deschide lista candidatilor Pro Romania pentru alegerile europarlamentare.

“Voi ramane la Bucuresti, sunt pe primul loc pentru ca lumea nu stie ca sunt la Pro Romania. Un lider trebuie sa fie pe primul loc pentru a-si asuma lista”.

Prezenta la intalnirea cu presa, Corina Cretu a spus ca, daca nu ar fi aparut Pro Romania, s-ar fi retras din viata politica. “Nu mai puteam sa merg, in continuare, cu PSD. Ma bucur ca Victor Ponta a creat aceasta alternativa, cu care, iata, putem merge mai departe”.

De remarcat ca, asa dupa cum anunta liderul local, Adrian Pau, nu cu mult timp in urma, mai multi primari PSD tatoneaza trecerea la Pro Romania, sustinand din umbra aceasta formatiune politica. O parte dintre acestia, printre care si Sabin Bociu, de la Jebel, s-au intalnit, zilele acestea, cu Victor Ponta. (Mara Ion)

Leave a Reply