Un criminal l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis! Administratia Prezidentiala a facut plangere pentru ultraj

Un detinut de la Penitenciarul Aiud l-a amenintat cu moartea, printr-o scrisoare, pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.


Costin Munteanu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru omor si inchis la Penitenciarul Aiud, a cerut o gratiere individuala din partea presedintelui Klaus Iohannis, insa solicitarea sa a fost respinsa, scrie Alba 24.

In urma refuzului, barbatul i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare de amenintare cu moartea, pe care a semnat-o cu numele si datele altui detinut incarcerat la Penitenciarul Aiud.

Administratia Prezidentiala a formulat o plangere impotriva detinutului, care va raspunde penal pentru ultraj. Dosarul a fost inregistrat pe rolul Judecatoriei Aiud si inca nu a primit un prim termen de judecata, fiind in stadiul de camera preliminara.

Costin Munteanu a fost condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare, in luna februarie 2017, de catre Curtea de Apel Alba Iulia. Acesta a fost acuzat de omor calificat, dupa ce si-a ucis iubita cu mai multe lovituri aplicate cu un corp contondent, in zona capului, si a abandonat cadavrul in apropierea unei pesteri din judetul Hunedoara. (V.E.)

Leave a Reply