BREAKING NEWS! Procuroarea DNA Ionela Balan este acuzata ca a clasat un dosar de coruptie in care au fost cercetati medicii timisoreni Virgil Paunescu si Ciprian Bogdan    Instantele de judecata au anulat definitiv amenda de 10.000 de lei primita de Primaria Timisoara de la OPC Timis, in cazul „Ghilotina”    Foarte multi directori de institutii deconcentrate din Timis vor fi inlocuiti in perioada urmatoare, a anuntat liderul PNL Timis, Nicolae Robu    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

Timisul este fruncea tarii, dar nu si la prezenta la vot! Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe studentii Universitatii de Vest din Timisoara sa mearga la urne pentru a-si apara interesele

Prezenta presedintelui Romaniei la Universitatea de Vest Timisoara, unde a participat la dezbaterea „«Become your best!» – printr-un invatamant superior de calitate”, organizata cu ocazia aniversarii a 75 de ani de la emiterea decretului regal de infiintare a institutiei, a fost apreciata de studenti, care au participat in numar mare la primirea inaltului oaspete.

Klaus Iohannis nu a pierdut ocazia de a le aminti ca, in 26 mai, vom avea alegeri europarlamentare si i-a indemnat sa iasa la vot.

“In 2016, cand am vorbit ultima data aici, am incurajat studentii sa participe la alegeri. Saptamana viitoare veti avea din nou aceasta ocazie, unii dintre dumneavoastra poate pentru prima data.

Este oportunitatea de a va face vocea auzita in configurarea directiei tarii noastre, precum si a Europei in ansamblul sau. Va incurajez sa o faceti!

Desi, din multe puncte de vedere, Timisul este in fruncea tarii, prezenta la vot a fost o exceptie regretabila in ultimii ani. Astazi ne confruntam cu consecintele nefaste ale absenteismului. Asa ca, dragi studenti, mergeti la urne si aparati-va interesele! Nu-i lasati pe cei care promit mult, insa fac putin, sa va franeze dezvoltarea ca romani si ca europeni! Mai mult, va incurajez sa va implicati, pe mai departe, in viata publica a Romaniei!”, a spus Iohannis, conform news.ro. (M.I.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *