BREAKING NEWS! Ioan-Sorin Buta, patronul firmei Bistrim-Dera SRL Timisoara, este cercetat pentru omor din culpa, dupa decesul a trei persoane dintr-un bloc in care a efectuat lucrari de deratizare     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, SNPR DECUS     Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

PARIURI. Microbistii politicii din Timisoara au inceput sa puna bilete la meciurile europarlamentarelor! VEZI care sunt cotele partidelor la casele de pariuri Fortuna si Unibet

Microbistii politicii din Timisoara au inceput sa faca drumuri la casele de pariuri pentru a incerca sa prinda potul cel mare la alegerile europarlamentare din 26 mai, desi cota partidelor se schimba de la o zi la alta, in functie de impactul sondajelor de opinie si al evenimentelor de campanie.

Astfel, la agentiile Fortuna, sponsorul echipei de fotbal al Romaniei, alegatorii care mizeaza pe USL-PLUS, in meciul cu PSD, au sansa de a-si spori investitia de aproape sase ori, in conditiile unei cote de 5,81.

De asemenea, portalul Unibet se pregateste sa-i faca bogati pe visatorii politicii mioritice, a celor care sunt convinsi ca alegerile europarlamentare vor fi castigate de UDMR sau de PMP, care au cote de 101.

In schimb, PSD-ul nu reprezinta o miza financiara pentru pariori, intrucat este cotat cu doar 1,50 in competitia europarlamentarelor, cum nici PNL nu este atractiv financiar, avand o cota de 2,40.

Pontul de campanie care poate aduce castiguri importante in contul jucatorilor, daca nu vor avea loc blaturi la urne, este pariul pe PRO Romania, cotat cu sanse de 27 la 1 sa castige alegerile, ALDE – 25 la 1 sau chiar Alianta USR-PLUS, cu 7 la 1.

Dupa cum se poate remarca, Fortuna este mai optimista decat Unibet cand vine vorba de USR-PLUS, avansand o un procent al victoriei putin mai optimist… (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *