BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu l-ar fi trimis in misiune pe politistul din Timis, pentru a-l retine pe Marcel Lepa, fara a avea vesta antiglont     O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!

Incendiu mobil pe o sosea din Timis! O masina a luat foc din mers si s-a facut scrum pana la sosirea pompierilor

Incident in traficul rutier din Timis, astazi dupa-amiaza, care a dus la ingreunarea circulatiei pe DN 59 Timisoara – Moravita.

Un autoturism a luat foc din mers, intre localitatile Sag si Jebel, si a ars ca o torta pana la venirea pompierilor. Dauna totala.

 

Din fericire, in ciuda flacarilor care au cu

prins rapid toata masina, soferul a reusit sa opreasca la timp si sa se autoevacueze. La fel si pasagerul din dreapta.

Conform primelor indicii descoperite de  pompierii sositi la fata locului, incendiul ar fi izbucnit de la un scurt-circuit electric.

ISU Timis a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu la un autoturism, la iesire din localitatea Jebel. La momentul producerii incendiului, in autoturism se aflau 2 persoane, autoturismul aflandu-se in mers.

Persoanele s-au autoevacuat pana la sosirea pompierilor. Incendiul a fost lichidat.

S-a intervenit cu o autospeciala de stingere și 5 subofiteri. Nicio persoana nu a necesitat ingrijiri medicale”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis. (M.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: