NOUTATI! Fermierii din Timis pot afla detalii despre subventionarea primelor de asigurare a culturilor, animalelor si plantelor, in cadrul unui eveniment de anvergura organizat de CCIAT (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, impreuna cu Transilvania Broker si Omniasig, in colaborare cu Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale 5 Vest Timisoara, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis si al Directiei pentru Agricultura Judeteana Timis, organizeaza un eveniment de mare anvergura pentru fermieri.


Intalnirea dintre agricultori si specialistii in asigurari este programata pentru data de 20 iunie, ora 11, in Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, si se desfasoara sub genericul ”Sunt fermier, sunt asigurat” – Noutati din piata asigurarilor culturilor agricole si noi oportunitati de afaceri.

Tema principala supusa dezbaterilor este Submasura 17.1– Prime de asigurare a culturilor, animalelor si plantelor, prin care se subventioneaza prima de asigurare. Masura este parte integranta a Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020.

Participantii vor putea afla ultimele noutati legate de asigurarile culturilor agricole si vor putea interactiona cu membrii conducerii Transilvania Broker si cu directori din cadrul Departamentului de Asigurari Agricole. De asemenea, vor fi prezentate oportunitatile oferite de Transilvania Broker in legatura cu achizitionarea prin sistem leasing de utilaje, echipamente, autoturisme etc.

Totodata, va avea loc o scurta prezentare a aplicatiei de eficientizare a activitatii unei ferme, dezvoltata de firma Nextfarm.

Au fost invitati pentru a avea interventii si a raspunde problemelor si spetelor ridicate reprezentanti ai conducerii organizatorilor si partenerilor: CCIA Timis, Consiliul Judetean Timis, Transilvania Broker, Omniasig, Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale 5 Vest Timisoara, Directia pentru Agricultura Judeteana Timis. Participarea este gratuita, iar data limita de confirmare este 14 iunie 2019. (I.P.)

Leave a Reply