AVANSARE! In sfarsit, si un finantist din Timis la conducerea Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara

Dupa ce, in ultimii ani, la conducerea Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara s-au perindat sefi din Hunedoara, Caras-Severin si Arad, a venit timpul ca la varful finantelor din vestul tarii sa ajunga si un specialist din Timis.


Astfel, noua sefa a ANAF, Mirela Calugareanu, a decis sa puna lucrurile in matca lor fireasca si l-a numit in functia de director regional pe Mircea Calin, un profesionist cu lungi stagii la conducerea Administratiei Judetene a Finantelor Publice (AJFP) Timis.

Acesta a fost avansat la conducerea DGRPF Timis din pozitia de adjunct al directorului executiv al AJFP Timis, Gabriel Moldovan, care a fost mutat de la Vama la Finante in februarie 2019.

Mandatul lui Mircea Calin in fruntea Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara este pe o perioada de 3 luni, pana in 31 august 2019, insa, in conditiile in care este recunoscut ca un  profesionist, neimplicat politic, este foarte posibil sa fie mentinut in aceasta functie o perioada mai lunga de timp. (G.I.)

 

4 thoughts on “AVANSARE! In sfarsit, si un finantist din Timis la conducerea Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara

  1. Mina mihaela te cunosc, tu ești traseista de vis-vis de hotel Angelis. Parca ieri îmi cereai 60 lei pentru un scurt.

  2. Si te fute pe tine grija asta??
    Chiar își merita funcția in comparație cu altii!

Leave a Reply