BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu l-ar fi trimis in misiune pe politistul din Timis, pentru a-l retine pe Marcel Lepa, fara a avea vesta antiglont     O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!

Chirurg celebru din Timis, filmat pe ascuns in timp ce promite ca va da inapoi spaga primita de la o pacienta! “Mi-ati data 100 de euro? Va dau, nicio problema!”

Medicul chirug Nicolae Balaci, de la Spitalul Orasenesc Faget, a devenit vedeta pe retelele de socializare, unde apare filmat in timp ce promite sa restituie banii pe care i-a primit mita pentru o operatie de varice.

Imaginile inedite au fost facute publice pe Facebook de fiica unei paciente, timp ce o femeie pe care a operat-o ii cere banii inapoi, pentru ca n-a fost multumita de interventie. Foarte calm, acesta ii spune ca va returna banii.

”Spitalul din Faget, unde fiecare isi face legea. De la doctor, pana la infirmiera. Fara bani, mori la propriu. Asa si in cazul meu, cand mi-am dus mama, cu dureri cumplite la picior, in urma cu trei saptamani si acum piciorul arata asa, superinfectat! Cangrenat.

Azi am fost sa cerem banii inapoi. Lucrare facuta de doctor chirurg Balaci Nicolae. Renumitul chirurg pe care il cauta toata lumea”, a scris Ionela Radulescu, fiica pacientei de la Faget, in dreptul imaginilor facute publice.

De asemenea, in videoclipul postat pe internet, medicul poate fi auzit in timp ce ii promite femeii ca ii va da banii inapoi.

”Eu va dau banii, dar nu mai stiu ce bani mi-ati dat…”, spune medicul, dupa care femeia si fiica ei ii aminesc ca i-au oferit 100 de euro. ”Mi-ati dat 100 de euro? Va dau, nicio problema. Eu nu am cerut bani. Va rog sa ma intelegeti. Dumneavoastra mi-ati dat niste bani si saru’ mana. Daca mi-ati dat, eu nu v-am spus atat. Eu va aduc oameni carora le-am dat banii inapoi daca au spus ca au dat prea mult sau nu stiu ce. Eu v-am spus ca din banii pe care mi i-ati dat rezolv si cu colegul”, este de acord medicul… (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: