BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

Chirurg celebru din Timis, filmat pe ascuns in timp ce promite ca va da inapoi spaga primita de la o pacienta! “Mi-ati data 100 de euro? Va dau, nicio problema!”

Medicul chirug Nicolae Balaci, de la Spitalul Orasenesc Faget, a devenit vedeta pe retelele de socializare, unde apare filmat in timp ce promite sa restituie banii pe care i-a primit mita pentru o operatie de varice.

Imaginile inedite au fost facute publice pe Facebook de fiica unei paciente, timp ce o femeie pe care a operat-o ii cere banii inapoi, pentru ca n-a fost multumita de interventie. Foarte calm, acesta ii spune ca va returna banii.

”Spitalul din Faget, unde fiecare isi face legea. De la doctor, pana la infirmiera. Fara bani, mori la propriu. Asa si in cazul meu, cand mi-am dus mama, cu dureri cumplite la picior, in urma cu trei saptamani si acum piciorul arata asa, superinfectat! Cangrenat.

Azi am fost sa cerem banii inapoi. Lucrare facuta de doctor chirurg Balaci Nicolae. Renumitul chirurg pe care il cauta toata lumea”, a scris Ionela Radulescu, fiica pacientei de la Faget, in dreptul imaginilor facute publice.

De asemenea, in videoclipul postat pe internet, medicul poate fi auzit in timp ce ii promite femeii ca ii va da banii inapoi.

”Eu va dau banii, dar nu mai stiu ce bani mi-ati dat…”, spune medicul, dupa care femeia si fiica ei ii aminesc ca i-au oferit 100 de euro. ”Mi-ati dat 100 de euro? Va dau, nicio problema. Eu nu am cerut bani. Va rog sa ma intelegeti. Dumneavoastra mi-ati dat niste bani si saru’ mana. Daca mi-ati dat, eu nu v-am spus atat. Eu va aduc oameni carora le-am dat banii inapoi daca au spus ca au dat prea mult sau nu stiu ce. Eu v-am spus ca din banii pe care mi i-ati dat rezolv si cu colegul”, este de acord medicul… (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: