BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Primaria Timisoara a inceput demolarea unei vile construite ilegal in curtea cladirii de patrimoniu Palatul cu Ancora, din cartierul Iosefin     In ciuda saraciei bugetare invocate de primarul Nicolae Robu, care a dus la taierea unor finantari, printre care si catre rugile din cartiere, Timisoara va vira in contul fantomaticei Aliante a Vestului suma de 150.000 de euro/anual    Ilie Nastase a anuntat ca, dupa rezultatul rusinos obtinut de ”partidul generalilor” la europarlamentare, se retrage definitiv din politica    Seful Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a fost eliberat din functie si isi preia mandatul de judecator al CCR, propus de PSD    Meteorologii avertizeaza ca, pana duminica seara, la ora 23, ca vremea va fi caniculara in regiunile vestice si sudice, indicele temperatura - umezeala urmand sa depaseasca pragul critic

SOC! Marcel Ionel Lepa, criminalul politistului din Timis, a fost gasit spanzurat in celula sa de la Penitenciarul Timisoara

Penitenciarul Timisoara a transmis un comunicat de presa in  care anunta ca Marcel Ionel Lepa, autorul crimei care a indoliat comunitatea politistilor din Timis si din toata tara, a fost gasit spanzurat in celula.

Luni, 10.06.2019, in jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timisoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor in cazul unui detinut care a savarsit un act de suicid prin, spanzurare in grupul sanitar al camerei de detinere.

Concomitent aplicarii manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenta 112. In ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, acestia au constatat decesul la ora 7,15.

In conformitate cu procedurile legale, administratia locului de detinere a anuntat familia persoanei decedate, a informat judecatorul de supraveghere a privarii de libertate si a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Totodata, la nivelul penitenciarului s-a declansat o verificare interna pentru a se stabili imprejurarile producerii incidentului”, se mentioneaza in comunicatul Penitenciarului Timisoara.

Reamintim ca, duminica trecuta, Marcel Lepa l-a executat cu sange rece la agentul sef principal Cristian Amariei, in curtea unei case din Izvin, in timp ce politistul incerca sa-l retina in baza unui mandat de urmarire internationala. Dupa ce a fost prins si audiat de procurori, criminalul a declarat ca nu a intentionat sa-l ucida pe politist, in conditiile in care omul legii a fost impuscat cu doua gloante, in piept si in gat, ci doar sa traga in zona picioarelor… (G.I.)

UPDATE! Dumitru Coarna, liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, exclude orice speculatie privind moartea lui Marcel Lepa, mergand exclusiv pe varianta sinuciderii.

“Pana la aceasta ora, 99 spre 100% vorbim de suicid. Nu conteaza ce spun eu, ci ce o sa spuna documentele. Aici vorbim de documentele medico-legale. El se afla intr-un regim special, altfel decat normele generale. El probabil se astepta la o sentinta pe viata, dupa ce a inceput sa realizeze amploarea faptelor. Nu era deloc confortabil fata de alte infractiuni. Lucrurile se schimba. Cred ca a fost si cauza care a dus la decizia lui de a-si pune streangul in gat”, a spus Dumitru Coarna la B1TV.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: