BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

ARME CLANDESTINE! Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara au depistat un batran in varsta de 70 de ani, care detinea ilegal un pistol si munitie

In timp ce politistii Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, in frunte cu comisarul sef Nicolae Boia, sunt preocupati, mai mult, de controlul detinatorilor legali de arme de vanatoare, care sunt verificati intempestiv daca au blocatoarele pe tragaci sau isi pastreaza arsenalul in conditii conforme, dulapuri de fier si altele, Timisul incepe sa devina, treptat, “raiul” armelor letale sau neletale detinute in mod clandestin.

Dupa ce, duminica trecuta, un agent de politie din cadrul IPJ Timis a fost executat cu un pistol clandestin de provenienta sarbeasca, in acest sfarsit de saptamana, jandarmii au mai depistat un pistolar neautorizat.

Astfel, un echipaj de jandarmi din cadrul Gruparea Mobila Timisoara, aflat in misiune pe o strada in apropierea Pietei Aurora, au depistat un batran in varsta de 70 de ani, care avea asupra sa un pistol si munitia aferenta. Pensionarul a atras atentia oamenilor legii, desi se afla intr-un autoturism, intrucat la vederea jandarmilor a devenit extrem de agitat.

“Jandarmii au procedat la identificarea acestuia, iar la perchezitie au gasit, in autovehicul, un pistol cu gaze si noua cartuse. Barbatul in varsta de 70 de ani, nascut in municipiul Timisoara, le-a precizat jandarmilor ca detine arma pentru a se apara, insa nu a putut prezenta, pentru aceasta, documente legale”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

Jandarmii au luat masura ridicarii armei si munitiei gasite si le-au predat politistilor de la Serviciul Arme, Explozivi, Substante Periculoase, impreuna cu actele de sesizare, pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor ce se impun. (V.E.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: