BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Milionarul Florin Fedor, chemat din nou la Parchetul Militar Timisoara! “Cred ca am fost in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit”

Florin Fedor, milionarul din Giroc care, in noaptea de 7/8 septembrie 2017, a fost implicat intr-un incident de vanatoare la Buzias, a fost citat, din nou, la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara, pentru a explica imprejurarile in care a fost oprit de un echipaj de jandarmi si motivul pentru care si-a abandonat jeep-ul si arma si a fugit de la locul intalnirii cu oamenii legii.

“Nu am stiut despre aceasta noua citare la Parchetul Militar Timisoara, acuma aflu de la dumneavoastra. Inca nu am primit nicio comunicare. Eu cred ca am avut ghinionul de a ma afla in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit, in cazul incidentului de la Buzias. Nu o sa pot sa ma prezint la Parchetul Militar in data de 2 iulie, avem o rezervare facuta in Delta, insa poate va fi  posibil sa fiu primit de domnul procuror inainte sau dupa vacanta”, ne-a declarat Florin Fedor.

De altfel, in februarie 2019, cand a fost invitat la Parchetul Militar pentru declaratii, Florin Fedor a anuntat ca este plecat in Caraibe si ca nu poate veni la confruntarea cu procurorul si avocatul jandarmilor. In schimb, a pus la dispozitia procurorilor declaratia sa scrisa.

“Am fost opriti de jandarmi, eu si paznicul de vanatoare, care ma insotea, si ni s-au cerut actele. Am prezentat autorizatia de vanatoare, insa nu a fost suficient. Jandarmii ne-au aliniat la distanta de un metru, unul de celalalt, si au inceput sa ne perchezitioneze. Nu am suportat acest tratament degradant si am decis sa ma retrag in graba de la intalnirea cu jandarmii, lasandu-mi arma si masina in grija paznicului de vanatoare. Arma a fost preluata de comisarul sef Nicolae Boia, seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, care, ulterior, mi-a predat-o”, a mentionat, printre altele, Florin Fedor.

La randul lor, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis, cercetati pentru abuz in serviciu, au explicat ca au procedat la oprirea si perchezitionarea milionarului Fedor si a insotitorului sau, intrucat, in acea perioada, in fondul de vanatoare de la Buzias au fost raportate mai multe fapte de braconaj si voiau sa constate daca cei doi nu au asupra lor dispozitive de vanatoare interzise de lege.

Sa mai spunem ca, tot in 2 iulie, a fost citat la audiere in calitate de martor si maiorul de jandarmi Gheorghe Manolache. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: