URGENTA! Maria Grapini este revoltata si cere parlamentarilor adoptarea unei legi a raspunderii magistratilor. Spune ca a primit unda verde de la Jurova, comisarul pe justitie

Maria Grapini, care a revenit in Parlamentul European cu sprijinul discret al mogulului Dan Voiculescu si al canalului Antena 3, via PSD, a facut, luni, un apel disperat la prietena sa Viorica Dancila, la colegii din partidul aflat la putere, sa adopte cat mai urgent o lege a raspunderii magistratilor.


Este posibil ca europarlamentarul din Timisoara sa fi fost revoltat de abuzul judecatorilor si procurorilor in cazul fetitei infiate din Baia de Arama, motiv pentru care solicita crearea cadrului legal pentru tragerea la raspundere a magistratilor care savarsesc abuzuri.

Acest apel vine la scurta vreme de la incarcerarea lui Liviu Dragnea si disparitia sa din viata publica, cand Viorica Dancila a anuntat ca tema Justitiei nu mai exista in PSD.

„Eu m-am saturat de abuzurile unor magistrati! Romanii s-au saturat! Fac apel la Parlamentul Romaniei sa urgenteze adoptarea unei legi a raspunderii magistratilor!

Nu se poate sa existe atatea cazuri de incalcari ale drepturilor cetatenilor, ale copiilor si domnii magistrati care fac aceste abuzuri raman mai departe sa profeseze!

La scrisoarea mea trimisa Comisiei europene prin care am cerut o Directiva europeana pe raspunderea magistratilor, comisarul pe justitie, Jurova, mi-a raspuns clar: justitia este subsidiaritate si parlamentele nationale pot adopta legi privind raspunderea magistratilor!

Sunt revoltat si spun public ca este nevoie de aceasta lege in regim de urgenta”, a scris Grapini pe Facebook. (Mara Ion)

Leave a Reply