Deputatul Adrian Pau ii ironizeaza pe Robu si pe Dobra. “Marii decidenti ai Timisoarei si Timisului au accelerat asumarea unor proiecte care nu le apartin”, atrage atentia liderul Pro Romania din Timis

Intr-un comunicat cu parfum de promovare electorala, liderul Pro Romania Timis, Adrian Pau, atrage atentia ca atat primarul Timisoarei, Nicolae Robu, cat si presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, incearca sa-si asume paternitatea unor proiecte edilitare care nu le apartin.


In opinia parlamentarului de Timis, este vorba despre proiecte care au fost aduse in stadiul actual de fostul premier Sorin Grindeanu.

Acest comunicat ar putea reprezenta, de fapt, inceputul unei subtile promovari electorale a lui Sorin Grindeanu, in conditiile in care s-a tot vorbit ca, in 2020, acesta ar putea intra in cursa pentru Primaria Timisoara, sustinut de Pro Romania.

Iata textul postat de Adrian Pau pe pagina sa de Facebook:

“Duelul sondajelor pe Facebook si al comunicatelor de presa care se poarta intre Nicolae Robu si Calin Dobra a intrat intr-o noua etapa. In ultimele zile, mai marii decidenti ai Timisoarei si Timisului au accelerat asumarea unor proiecte care nu le apartin, dar cu care se lauda fara sa stea pe ganduri.

De la centura de sud a Timisoarei, pana la ipotetice spitale sau autostrazi, toate sunt asumate cand de Nicolae Robu, cand de Calin Dobra. Realitatea, insa, este cu totul alta. Spre exemplu, centura de sud este un proiect vechi care a fost adus in stadiul actual de catre fostul premier Sorin Grindeanu, in mandatul caruia s-au licitat atat proiectarea cat si executia, iar acum, intr-un mod absolut copilaresc, este revendicat de primarul Timisoarei si presedintele Consiliului Judetean.

Un alt proiect aflat la ani lumina de realizare este o autostrada care ar urma sa lege Timisoara de Belgrad. Ce s-a facut pana? Nimic, dar din comunicatele remise de PSD Timis intelegem ca autostrada urmeaza sa fie inaugurata in cel mai scurt timp. Despre podurile din Timisoara, cele doua aflate in renovare, aflam de la Nicolae Robu ca se realizeaza doua constructii nou-noute. Insa, cand numaram podurile din Timisoara, ne da acelasi rezultat ca acum 25 de ani. De-a dreptul ridicol.

De partea cealalta, la Consiliul Judetean Timis, se “lucreaza de zor” la alte proiecte mari, asumate, in mod firesc, de presedintele Calin Dobra. Doar ca, asa, ca mic amanunt, aceste proiecte dateaza din mandatul lui Sorin Grindeanu si vorbim de un drum care urmeaza sa traverseze judetul Timis de la granita cu Serbia pana la limita judetului Arad, iar un altul este cel al maternitatii de langa Spitalul Judetean.

In tot acest timp, din pacate, cele doua administratii – judeteana si municipala -, se afunda intr-un razboi al marilor proiecte nefinalizate, iar cei care pierd sunt locuitorii Timisoarei si ai Timisului. Ni se livreaza informatii vecine cu minciuna, iar realizarile celor doi decidenti nu fac decat sa scoata in evidenta ca Timisoara si Timisul sunt administrate prost”. (Mara Ion)

One thought on “Deputatul Adrian Pau ii ironizeaza pe Robu si pe Dobra. “Marii decidenti ai Timisoarei si Timisului au accelerat asumarea unor proiecte care nu le apartin”, atrage atentia liderul Pro Romania din Timis

  1. Mai Nea Pau, ne lași cu fripturistii voștri de-al de Grindeanu &CO. Nu ii este bine unde ia facut loc taticu Dragnea? Da, daca avea caracter, nu accepta dar deh, e un fripturist ieftin…

Leave a Reply