BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Un jandarm din Timisoara, printre cei mai buni inotatori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne! Subofiterul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis a cucerit medalia de argint la campionatul national

Un jandarm din Timisoara a cucerit medalia de argint la etapa finala a Campionatului de Inot al Ministerului Afacerilor Interne, performanta pe care a realizat-o si la concursul national de anul trecut.

Dupa cum ne-a comunicat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis, plutonierul adjutant Cristian Marc, competitia s-a desfasurat in perioada 2 – 5 iulie 2019, in municipiul Baia Mare, si a fost organizata de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

La acest concurs au participat aproape 50 de sportivi inotatori din intreaga tara, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis fiind reprezentat de sergentul major Leucuta Robert.

Concursul s-a organizat pe categorii de varsta, la probele 50 m liber (femei, barbați), 100 m liber (barbați), 100 m bras (femei, barbați), 200 m liber (barbați) și stafeta 4×50 m liber.

“Anul acesta, Robert s-a clasat pe locul II la proba 100 metri liber si locul II la stafeta 4×50 metri liber, rezultatul fiind similar cu cel de anul trecut”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa emis de Cristian Marc.

La final de competitie Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane s-a clasat pe locul II la general, castigatorii au fost felicitati de organizatori si au primit din partea acestora diplome și medalii. (V.E.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: