BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Un jandarm din Timisoara, printre cei mai buni inotatori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne! Subofiterul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis a cucerit medalia de argint la campionatul national

Un jandarm din Timisoara a cucerit medalia de argint la etapa finala a Campionatului de Inot al Ministerului Afacerilor Interne, performanta pe care a realizat-o si la concursul national de anul trecut.

Dupa cum ne-a comunicat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis, plutonierul adjutant Cristian Marc, competitia s-a desfasurat in perioada 2 – 5 iulie 2019, in municipiul Baia Mare, si a fost organizata de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

La acest concurs au participat aproape 50 de sportivi inotatori din intreaga tara, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis fiind reprezentat de sergentul major Leucuta Robert.

Concursul s-a organizat pe categorii de varsta, la probele 50 m liber (femei, barbați), 100 m liber (barbați), 100 m bras (femei, barbați), 200 m liber (barbați) și stafeta 4×50 m liber.

“Anul acesta, Robert s-a clasat pe locul II la proba 100 metri liber si locul II la stafeta 4×50 metri liber, rezultatul fiind similar cu cel de anul trecut”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa emis de Cristian Marc.

La final de competitie Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane s-a clasat pe locul II la general, castigatorii au fost felicitati de organizatori si au primit din partea acestora diplome și medalii. (V.E.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: