BREAKING NEWS! Caricaturistul Stefan Popa Popa's isi pune "cenusa in cap" in razboiul cu comunitatea oltenilor din Timisoara, dupa valul de proteste in care se cere retragerea mai multor titluri onorifice     Filologul Vasile Popovici il ataca dur pe fostul premier Sorin Grindeanu, pe care-l acuza de tradari in serie     Viceprimarul PNL al orasului Ciacova, Bogdan Horia Lazau, a fost gasit de ANI in stare de incompatibilitate, dupa ce, simultan cu calitatea de edil, a desfasurat activitati de comerciant pe persoana fizica     Presedintele Romaniei a promulgat legea care permite romanilor din diaspora sa voteze pe parcursul a trei zile la alegerile prezidentiale din toamna, respectiv vineri, sambata si duminica     Candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale din toamna acestui an a fost validata, marti, de Comitetul Executiv al PSD     Dan Alexa a demisionat de la FC Astra Giurgiu, dupa scandalul cu impresara Anamaria Prodan, si a anuntat ca se va izola de toata lumea, pentru ca vrea o perioada de liniste

Timisorenii, chemati la un nou protest! “Nu abandonam! Coruptia poate fi invinsa. Judecarea Caracatitei”, este pretextul mitingului de maine

Disparitia din viata publica a lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, care a fost trimis la inchisoare pentru 3 ani si jumatate, nu a adus mult asteptatele schimbari la varful partidului de guvernamant.

Dupa mazilirea locotenentilor lui Dragnea, care au fost trecuti in planul secund al deciziilor de partid si li s-a interzis sa mai faca declaratii publice, PSD-ul merge inainte cu aceleasi metehne mioritice.

In aceste conditii. liderul de partid si premierul Viorica Dancila a devenit tot mai contestat de catre romani, mai ales pentru faptul ca ignora recomandarile GRECO si ale Comisie de Venetia privind legile justitiei, totodata, declarand in mai multe randuri ca nu doreste desfiintarea Sectiei Speciale de Investigare a Magistratilor, asa cum cer expertii europeni.

Astfel, timisorenii sunt chemati din nou la protest! Mitingul va avea loc, duminica, in Piata Victoriei. De aceasta data, cetatenii sunt invitati sa-si manifeste atitudinea civica sub sloganul: ”Nu abandonam! Coruptia poate fi invinsa. Judecarea Caracatitei”.

”NU ABANDONAM! Duminica, 15 iulie de la 19, protestam impotriva campaniei din ultimele 18 luni de amputare a justitiei si a celor care duc aceasta campanie: o caracatita care se intinde de la borfasii protejati de partide politice pana la oameni controlati de acestia din functii publice si trusturi media. Coruptia poate fi invinsa!”, au anuntat organizatorii pe retelele de socializare. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: