Un autocar cu 30 de pasageri la bord care circula pe un drum din Timis, implicat intr-un carambol rutier

Un autocar cu 30 de pasageri la bord a fost implicat, azi dupa-amiaza, intr-un grav accident de circulatie, care s-a produs pe raza localitatii Comlosul Mic, din judetul Timis.


Un tanar in varsta de 25 de ani, aflat la volanul unui microbuz Mercedes Vito, nu a reusit sa franeze in timp util – dupa ce autovehiculele din fata s-au oprit din cauza unui tractor care taia vegetatia de pe marginea soselei – si a izbit violent un BMW, care a fost proiectat intr-un autocar.

In urma impactului, cinci persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la spitalul din Jimbolia.

”In accident au fost implicate un autocar care transporta 30 de persoane, un microbuz cu 6 persoane si un autoturism cu 4 persoane. In urma impactului, 5 persoane din autoturism si microbuz au necesitat ingrijiri medicale, prezentand traumatisme minore. Au fost transportate la CPU Jimbolia.

Nicio persoana din autocar nu a necesitat ingrijiri medicale, acestea fiind preluate și transportate de un alt autocar.

La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o autosanitara SMURD si o autospeciala de transport personal si victime multiple ATPVM si o ambulanta SAJ”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Politistii ajunsi la fata locului au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si urmeaza sa stabileasca cu exactitate modul in care s-a petrecut accidentul. (M.I.)

Leave a Reply