FLAGRANT! Ofiterii DGA Timis au retinut un barbat de etnie tiganeasca, in timp ce incerca sa mituiasca un politist cu suma de 800 de euro

Flagrant ca la carte organizat, marti seara, in parcarea Shopping City Timisoara, de politistii de la Serviciul Judetean Anticoruptie Timis.


Oamenii legii au intervenit la momentul oportun si au retinut un barbat de etnie roma, care tocmai oferise unui politist de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase suma de 800 de euro, mita pentru clasarea unui dosar penal.

Ulterior, subalternii comisarului sef Marioara Scornea au ridicat-o si pe sotia barbatului, care a fost prezenta la derularea actiunii, iar un martor care a asistat la toata discutia a fost invitat la sediul DGA pentru declaratii.

Dosarul care a dus la realizarea flagrantului a fost deschis, duminica, dupa ce piranda a fost depistata in Piata Mehala, in timp ce incerca sa vanda un pistol vechi.

Arma a fost ridicata de politisti, iar femeia chemata la audieri. Pentru a inchide dosarul, sotul a pus “la bataie” suma de 800 de euro. Politistul insarcinat cu solutionarea dosarului a acceptat oferta, insa sesizat DGA, care a pus la cale prinderea in flagrant. Procurorul de caz a decis cercetarea celor doi in stare de libertate. (V.E.)

Leave a Reply