Misiune de ordin civic a gardienilor din Penitenciarul Timisoara! Peste 40 de persoane au participat la campania “Donezi sange, salvezi vieti”

Peste 40 de angajati ai Penitenciarului Timisoara au participat, astazi, 17 iulie 2019, la o campanie de donare de sange initiata chiar in interiorul institutiei de pe strada Popa Sapca, cu sprijinul echipei mobile de colectare a Centrului Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara.


“Convinsi fiind ca prin gestul lor pot salva vieti omenesti, angajatii Penitenciarului Timisoara au participat, in mod repetat si sustinut, in campaniiile de donare de sange, contribuind in acest mod la asigurarea rezervelor de sange necesare spitalelor din judetul Timis”, ne-a comunicat subcomisarul Ramona Ilies, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Timisoara.

Pentru prima data, acestora li s-au alaturat studentii de la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti – arma penitenciare- si elevii de la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tg. Ocna, aflati in practica in institutia noastra. Totodata, bonurile valorice acordate angajatilor in cadrul acestei campanii, vor fi donate in scop caritabil.

“Gestul umanitar al persoanalului ce activeaza in cadrul Penitenciarul Timisoara reprezinta o „misiune” de ordin civic, aceea de a acorda sprijin  semenilor aflati in momente dificile”, a subliniat Ramona Ilies. (Mara Ion)

 

 

 

Leave a Reply