ALERTA! Politist aflat in misiune, atacat cu un cutit si ranit intr-un bar din Timis! Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie dus la arestare

Un nou incident violent in care un politist din Timis a fost atacat in timpul unei misiuni s-a petrecut, joi seara, din localitatea Surducu Mic, de langa Faget, agresorul fiind un barbat in varsta de 60 de ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice.


Incidentul s-a petrecut in timpul unei misiuni executate de un echipaj de politie de la Sectia Rurala Faget, care a intervenit pentru a aplana un scandal izbucnit intr-un bar din localitatea Surducu Mic, comuna Traian Vuia.

La un moment dat, unul dintre scandalagii, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a pus mana pe un cutit si l-a lovit pe un politist la un picior, in zona genunchiului. A fost imobilizat si retinut, imediat, astfel evitandu-se producerea unei noi tragedii.

Martorii spun ca rana sangera foarte tare, motiv pentru care la locul incidentului a fost solicitat un echipaj SMURD, care l-a preluat pe politist si l-a transportat de urgenta la Spitalul din Faget, pentru ingrijiri medicale.

Din fericire, intepatura nu s-a dovedit a fi profunda, astfel ca politistul se afla in afara oricarui pericol. Agresorul a fost ridicat de politisti si dus la audieri, urmand sa fie cercetat pentru tulburarea linistii si ordinii publice si pentru ultraj. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

 

 

Leave a Reply