Primarul din Tg. Jiu ii bate obrazul lui Stefan Popa Popa’s, dupa ce caricaturistul a atacat comunitatea oltenilor stabiliti in Timisoara. “Oribila reactia! Ar putea sa citeasca mai mult pentru a realiza care sunt, de fapt, ciurucurile!”

Acuzatiile lansate de caricaturistul Stefan Popa Popa’s la adresa oltenilor stabiliti in Timisoara, vazuti ca “ciurucuri care au stricat echilibrul cultural al orasului”, a starnit reactii dure din partea unora dintre edilii oraselor importante din Oltenia.


Unul dintre acestia, Marcel Romanescu, primarul municipiului Tg. Jiu, se declara socat de discursul xenofob al artistului timisorean si-i aminteste ca oltenii au contribuit la dezvoltarea Timisoarei.

Totodata, ii recomanda sa citeasca mai mult pentru a intelege contributia uriasa a Olteniei la cultura mondiala si sa realizeze, de fapt, care sunt “ciurucurile”.

„Oribila reactia lui Stefan Popa Popa’s fata de cei plecati in Timisoara din regiunea Olteniei! Printre ”ciurucurile” despre care vorbeste personajul amintit sunt tinerii cu rezultate extraordinare la invatatura care au fost admisi la unitatile de invatamant de acolo, sunt tineri care muncesc cinstit si contribuie la ceea ce este Timisoara astazi. E adevarat, cu totii avem dreptul la o opinie, dar te astepti la cu totul altfel de ganduri de la un individ cu pretentii asa cum este Popa Popa’s. Si daca tot emite pretentii, ar putea sa citeasca mai mult. Poate ca va reusi sa inteleaga ce contributie uriasa a adus Oltenia culturii mondiale si sa realizeze care sunt, de fapt, ”ciurucurile”. Onorabila reactia moderatorului care l-a pus la punct pe individ”, este mesajul postat de Marcel Romanescu pe retelele de socializare. (Mara Ion)

3 thoughts on “Primarul din Tg. Jiu ii bate obrazul lui Stefan Popa Popa’s, dupa ce caricaturistul a atacat comunitatea oltenilor stabiliti in Timisoara. “Oribila reactia! Ar putea sa citeasca mai mult pentru a realiza care sunt, de fapt, ciurucurile!”

  1. Alt oltean CIURUC, bravo Popas!!! Acest CIURUC ajuns primar crede ca noi nu vedem realitatea… Puneți urgent toți șefii olteni sa dea examen pe postul care îl ocupa și veți constata ca sunt mai rău de “cirucuri”, dacă vrem sa salvam tara asta de la dezastru trebuie concediați toți șefi olteni și asta se poate face foarte simplu, examen pe post, veți constata ca nu știu nici măcar sa scrie ce sa mai vb de management

  2. Mostenirea lui Brancusi, . “V-am lasat saraci si prosti, va gasesc si mai saraci si mai prosti”

  3. COMUNICAT DE PRESĂ
    În emisiunea CONFLUENȚE din 17 iulie 2019 de la Tele Europa Nova Timișoara, în care invitat a fost ȘTEFAN POPA POPA’S, provocat de moderatorul TIBERIU CIOBANU, prin afirmația că ’’au venit oltenii să-i salveze pe ’’mlăștinoși’’, adică pe locuitorii municipiului de pe Bega’’, artistul vizual a făcut o serie de afirmații în legătură cu oltenii. Decupate apoi din context de unii ’’binevoitori’’, acestea au stârnit, pe bună dreptate, un val de proteste. Pentru cei care nu au vizionat emisiunea cu pricina, precizăm că Popa’S a numit ’’ciurucuri’’ doar acele elemente necivilizate venite pe Bega, restul fiind oameni valoroși, mai ales că are un respect aparte pentru reprezentanții acestei regiuni, din care este originară și mama sa. Intenția retragerii titlurilor de ’’Cetățean de Onoare’’ luate la Slatina și Craiova par de aceea desuete, întrucât i-au fost acordate pentru merite artistice, nu pentru altceva. Oricum, decizia finală va aparține consilierilor locali, pentru care, prin noi, marele artist vizual le transmite că are tot respectul. Orice speculații ulterioare sunt de prisos.
    În numele Biroului de Presă al lui ȘTEFAN POPA POPA’S, prof.univ.asoc.Pompiliu COMȘA

Leave a Reply