BREAKING NEWS! Dana Girbovan, judecator la Curtea de Apel Cluj-Napoca, este noua propunere a PSD pentru functia de ministru al Justitiei     Abia intors din concediu, Nicolae Robu a decis ca Primaria Timisoara sa contracteze un credit de aproape 204 milioane de lei, necesar pentru refinantarea altor imprumuturi publice ajunse la scadenta     Un sofer de troleibuz din Timisoara a fost concediat de catre conducerea RATT, dupa ce a postat pe Facebook mesajul "noua conducere fura mai mult decat cea veche"     CJ Timis a demarat elaborarea PUZ-ului pentru construirea unei parcari supraetajate, in centrul Timisoarei, pe locul fostului Comisariat Militar     Politistii din Lugoj au retinut doi tineri, cu varste de 22 si 24 de ani, care au spart un magazin din Lugoj, de unde au furat mai multe scule electrice si o schela metalica, toate in valoare de 8.600 de lei     Ripensia a invins UTA cu 2-1, pe Stadionul Electrica, dupa ce a fost condusa de aradeni timp de 87 de minute

Timisoreanul Sorin Grindeanu, viitorul ministru de Interne? Fostul premier apare ca favorit la preluarea acestui post, dupa ce presedintele tarii va respinge candidatura senatorului Nicolae Moga

Numele lui Sorin Grindeanu este vehiculat in contextul schimbarilor in curs din componenta Guvernului Danciala, fostul premier fiind vazut ca favorit la preluarea functiei de ministru al Afacerilor Interne.

Scenariul unei candidaturi nepotrivite, pe care presedintele Klaus Iohannis va fi nevoit sa o respinga, pentru ca mai apoi sa vina “omul care trebuie”, este invocat de analistul Ion Cristoiu, care spune ca se bazeaza pe surse importante de la varful PSD.

“Dupa parerea mea, eu de aia si ezit acuma pentru ca cred ca pe unul din ei va respinge, cred ca pe cel de la Interne o sa il respinga, eu stiam alta propunere cu Interne, s-ar putea sa fie un joc, in sensul ca l-a propus pe domnul Moga, el e respins de presedinte si vine exact omul care…”, a sustinut jurnalistul.

Ion Cristoiu a spus ca nu este exclus ca fostul premier Sorin Grindeanu sa fie propus la Interne, numele acestuia fiind vehiculat ca favorit pentru acest post.

“S-a vehiculat motivul si numele domnului Grindeanu, probabil ca a fost greu prima data sa il propui pe Grindeanu, dar eu v-am spus situaţia presedintelui, pe de o parte a cerut, dar daca acum se grabea teza, cine… deci teza ca e blat cu PSD e dezastroasa pentru el pentru ca el are un electorat care sigur iese la vot, electoratul asta care uraste PSD se duce la vot, daca electoratului ii spui ca e blat, l-ai terminat”, a spus Ion Cristoiu.

Jurnalistul a mai spus ca se astepta ca numirile facute de PSD in posturile remaniate sa fie unele de imagine, sa fie adusi oameni cu studii si tineri.

Reamintim ca, in iunie 2017, Sorin Grindeanu a mai preluat, temporar, portofoliul de la Interne, in timpul puciului impotriva lui Liviu Dragnea, dupa ce Carmen Dan a fost solidara cu ceilalti ministri din guvern si si-a depus demisia. “Eu sunt un om care respecta legea si am sa-i cedez domnului Grindeanu locul”, a precizat Carmen Dan la vremea respectiva. Dupa ultimele evenimente, se pare ca acelasi lucur se intampla si acum… (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: