Angajatii Zipper au participat la reimpadurirea unor zone din Prahova si Cluj, in cadrul celui mai amplu proiect ecologic derulat de voluntari (P)

Echipa companiei Zipper, specializata in optimizarea si consolidarea fluxurilor de date si documente prin intermediul solutiilor si serviciilor de automatizare, s-a implicat activ in organizarea si gestionarea unui alt tip de proiect, ce vizeaza solutionarea provocarilor de mediu.


Membrii ei au demarat un proiect de responsabilitate sociala care a vizat plantarea de copaci in doua locatii: santierul de impadurire „Balabanul” de la Cheia, judetul Prahova si la Dezmir, judetul Cluj, alaturi de Asociatia “Crestem Romania Impreuna”, in cadrul celui mai amplu proiect de reimpadurire cu participarea unor voluntari.

„Aceasta actiune ne-a ajutat sa realizam faptul ca impreuna putem face lucruri care conteaza si ca implicarea noastra poate contribui la rezolvarea unor probleme ale comunitatii”, a spus Doru Vijiianu, director general al Zipper Romania.

Proiectul celor de la Zipper s-a desfasurat sub motto-ul „Intregul reprezinta mai mult decat suma partilor sale”. Membrii echipei din Bucuresti s-au indreptat spre Cheia, iar cei din Cluj Napoca catre Dezmir pentru a se implica in actiunea de impadurire a zonelor defrisate, dar si a celor de santier forestier. La actiune au participat atat angajatii Zipper Romania, cat si familiile acestora.

La Cheia a fost consolidata o portiune de 0,3 ha care fusese defrisata in scopul regenerarii ecosistemului. Voluntarii Zipper au reusit sa faca posibila plantarea a peste 600 de puieti, brazi, molizi si fagi pe un teren accidentat, iar la Dezmir s-a urmarit continuarea impaduririi unei zone de deal cu frasini si carpeni.

Evenimentul a fost realizat cu ajutorul Asociatiei „Crestem Romania Impreuna”, a Ocolului Silvic Maneciu si a tuturor partenerilor care au contribuit la organizarea acestei actiuni.

Zipper Romania face parte dintr-un grup de firme cu prezenta in 5 tari din Sud-Estul Europei, cu doua centre de procesare in Romania si Moldova, prin care acopera nevoile companiilor de a-si optimiza fluxurile interne. Solutiile si serviciile de prelucrare a datelor si a documentelor receptionate, vehiculate sau expediate dintr-o companie, asigura un suport solid pentru reducerea costurilor si a timpului de prelucrare. (V.G.)

Leave a Reply