BREAKING NEWS! Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez     Doi barbati si o femeie au fost retinuti de politistii Sectiei 3 Timisoara, dupa ce au incercat sa fure marfuri dintr-un magazin Profi si i-a prins vanzatoarea    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

Caz socant in Timis! O femeie a fost retinuta de politisti, dupa ce mama sa a decedat si i-a abandonat cadavrul intr-o padure

O femeie in varsta de 53 de ani, din Timis, a fost retinuta de politisti intr-un dosar de profanare de cadavre, dupa ce si-a abandonat mama moarta intr-o padure, intrucat n-a avut bani sa o ingroape crestineste.

Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, cadavrul femeii in varsta de 86 de ani, care a murit in luna martie 2019, a fost dus cu un carucior intr-o padure din apropierea municipiului Lugoj, unde a fost abandonat.

Oamenii legii au fost sesizati de nepotul batranei, care a reclamat faptul ca nu mai poate lua legatura cu bunica sa. Luata la intrebari, fiica acesteia a recunoscut ca mama sa a decedat, insa nu a avut bani de inmormantare si a dus cadavrul intr-o padure.

I-a condus pe politisti la locul unde a abandonat cadavrul, unde s-au descoperit mai multe ramasite osoase, dar si o parte din caruciorul cu care femeia a fost dusa catre locul de veci din padure.

Procurorii au decis ca suspecta sa fie cercetata in stare de libertate pentru infractiunea de profanare de cadavre sau morminte, fiind pasibila de pana la 3 ani de inchisoare. (V.E.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *