Caz socant in Timis! O femeie a fost retinuta de politisti, dupa ce mama sa a decedat si i-a abandonat cadavrul intr-o padure

O femeie in varsta de 53 de ani, din Timis, a fost retinuta de politisti intr-un dosar de profanare de cadavre, dupa ce si-a abandonat mama moarta intr-o padure, intrucat n-a avut bani sa o ingroape crestineste.


Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, cadavrul femeii in varsta de 86 de ani, care a murit in luna martie 2019, a fost dus cu un carucior intr-o padure din apropierea municipiului Lugoj, unde a fost abandonat.

Oamenii legii au fost sesizati de nepotul batranei, care a reclamat faptul ca nu mai poate lua legatura cu bunica sa. Luata la intrebari, fiica acesteia a recunoscut ca mama sa a decedat, insa nu a avut bani de inmormantare si a dus cadavrul intr-o padure.

I-a condus pe politisti la locul unde a abandonat cadavrul, unde s-au descoperit mai multe ramasite osoase, dar si o parte din caruciorul cu care femeia a fost dusa catre locul de veci din padure.

Procurorii au decis ca suspecta sa fie cercetata in stare de libertate pentru infractiunea de profanare de cadavre sau morminte, fiind pasibila de pana la 3 ani de inchisoare. (V.E.)

Leave a Reply