Politisti locali agresati de tigani in Piata Traian, din Timisoara. “Au fost batuti, pusi la pamant si li s-au luat ceasurile si bunurile de valoare!”

Patru barbati de etnie tiganeasca din Timisoara au fost retinuti, vineri noapte, de politistii de la Sectia 1, dupa ce un provocat un scandal monstru in zona Pietei Traian, pe strada Dacilor.


Deranjati de urletele agresorilor, cetatenii au cerut ajutorul autoritatilor locale, iar la fata locului a fost trimis un echipaj de interventie de la Politia Locala. Potrivit publicatiei Ziua de vest, cei doi subalterni ai directorului Dorel Cojan ar fi fost batuti si jefuiti in plina strada de un grup masiv de tigani.

“Cand politistii au ajuns in Piata Traian, au fost inconjurati de un grup de 20 de tigani. Au fost batuti, pusi la pamant si li s-au luat ceasurile si toate bunurile de valoare. Unul dintre ei a reusit sa sune la 112, iar echipajele de interventie de la politia judeteana au intervenit prompt, reusind sa ii scoata din mainile agresorilor”, se mentioneaza in publicatia amintita.

In cele din urma, la locul scandalului au fost trimise importante efective de politisti si jandarmi, care au reusit sa aplaneze scandalul.

Cei patru agresori retinuti vor fi cercetati in stare de libertate pentru loviri si alte violente, insa daca incidentul cu politistii de la Locala se confirma, la acuzatiile primare vor fi adaugate si cele de ultraj si talharie. (G.I.)

One thought on “Politisti locali agresati de tigani in Piata Traian, din Timisoara. “Au fost batuti, pusi la pamant si li s-au luat ceasurile si bunurile de valoare!”

Leave a Reply