Propunere SOC! Aproape 10.000 de persoane au semnat o petitie lansata pe Facebook in care se cere decapitarea criminalului din Caracal

Emotia colectiva ajunsa la cote maxime dupa crima terifianta de la Caracal a determinat aproape 10.000 de romani sa semneze o petitie in care se cere, pur si simplu, decapitarea presupusului ucigas.


Astfel de oameni nu mai merita sa traiasca, asa ca haideti sa ne unim si sa cerem pedeapsa cu decapitarea pentru acel nenorocit care a distrus viata unei adolescente care avea tot viitorul in fata.

Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu carne, despre care se crede ca sunt ramasitele Alexandrei Macesanu.

Presupusele victime ale barbatului sunt Alexandra Macesanu si Mihaela Luiza Melencu, care au fost vazute ultima data in timp ce erau luate la ocazie.

Gheorghe Dinca, 65 de ani, a fost retinut de organele de ancheta si, conform anumitor surse, si-ar fi recunoscut faptele. Politistii au ajuns la locuinta acestuia din Caracal dupa ce una dintre fete, Alexandra, cea care a disparut miercuri, pe 24 iulie, a dat un telefon joi seara la 112 sustinand ca este rapita de un batran care locuieste intr-o casa cu multi caini”, se mentioneaza in apelul la solidaritate pentru reintroducerea pedepsei cu moartea.

Petitia a ajuns, deocamdata, la 75.000 de persoane aflate pe retelele sociale, insa a fost semnata doar de 9265 de useri.

Pe de alta parte, tot pe retelele sociale, se face apel la razbunarea personala, intrucat statul de drept nu mai exista. “Razbunarea personala e solutia cand statul nu mai exista”, spune un anume Ionut Ghita, a carui pagina de Facebook este urmarita de aproape 270.000 de persoane.

Acesta aduce in discutie cazul lituanianuluiDrasius Kedys (foto 2), fost luptator in trupele speciale, a carui fiica in varsta de 6 ani a fost violata de un pedofil influent. Intrucat autoritatile judiciare nu i-au facut dreptate, i-a executat pe toti cei implicati in molestarea fiicei sale. Agresorului i-a tras doua gloante in organele genitale si un glonte in cap. Dupa cateva saptamani, a fost gasit mort. “Sistemul corupt l-a invins, dar el ramane o emblema a celor care-si fac dreptate singuri!”, spune Ionut Ghita. (V.E.)

 

Leave a Reply