BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

PETITIE! In cat timp schimba Primaria Timisoara un bec ars, pe o strada lasata complet in bezna? In 30 de zile, daca nu apar complicatii

Desi primarul Nicolae Robu pare tot mai preocupat de rezolvarea problemelor cetatenesti din Timisoara, pe masura ce se apropie alegerile locale de anul viitor, angajatii primariei, functionarii publici platiti cu salarii grase pentru administrarea treburilor cetatii, isi desfasoara activitatea dupa modelul jucatorilor de fotbal care vor sa-si schimbe antrenorul.

Adica, in dorul lelii, oferindu-si termene cat mai lungi pentru rezolvarea unor probleme cetatenesti care pot solutionate imediat.

Bunaoara, ca sa schimbe un bec pe o strada de la periferia orasului, le trebuie nu mai putin de 30 de zile. Nu este o gluma, acesta este termenul primit de un cetatean, platitor de taxe si impozite la Timisoara, cand a reclamat faptul ca nu iluminatul public de pe strada Lucerna nu mai functioneaza, lasand o zona periferica a orasului cultural la discretia hotilor.

“Cererea dumneavoastra cu subiectul „nu functioneaza iluminatul stradal“ a fost inregistrata cu numarul WW2019-002048 din data 07.08.2019, cu termenul de rezolvare 06.09.2019 la departamentul Directia Generala Drumuri Poduri Parcaje si Retele de Utilitati. Puteti verifica starea cererii Dvs. incepand cu data 09.08.2019, la adresa www.primariatm.ro, cu codul de validare…”, este raspunsul oficial primit de petentul Ioan Barcian.

Asadar, o pana de curent ce poate fi remediata, probabil, intr-o ora, schimbarea unui bec – care-i poate lua unui electrician maximum 15 minute, o banala verificare tehnica la tabloul general al strazii, care poate dura cateva minute, sunt operatiuni complicate pentru care oamenii primariei isi rezerva un timp de reactie citadina de 30 de zile.

Iar Nicolae Robu si-a infiintat o linie fierbinte pentru sesizari anticoruptie, fara sa-i fi trecut prin cap sa activeze o asemenea linie si anti-leneveala… (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: