BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

SCANDALOS! Procurori, judecatori si politisti din Oltenia, filmati la un party cu dansatoare, pe un ponton aflat pe Dunare! Petrecerea a avut loc in urma cu cateva zile, in plin scandal al crimelor din Caracal

In plin scandal al crimelor din Caracal, care a devoalat amatorismul autoritatilor judiciare si complicitatile politistilor si a procurorilor cu lumea interlopa, pe un ponton de lux de pe Dunare, din zona Dubova, s-a organizat un super party.

Participantii, justitiari grei din Dolj si Olt, care tocmai dovedisera romanilor ca nu le pot asigura linistea si securitatea publica, ca i-au abandonat in bratele retelelor de criminalitate organizata.

Petrecerea s-a desfasurat pe pontonul restaurantului “LaVella – Yachting Club”, locatie aflata in mijlocul Dunarii, care apartine familiei Nitu, din Craiova, iar printre participanti s-au numarat procurori, judecatori, politisti si dansatoare exotice, echipate cat se poate de sumar.

“Am implinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sarbatorit ziua, la Dubova, insa departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barca nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viata ale apropiatilor mei si cateva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Costul bauturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumatate din cei 20 de invitati prezenti nu au consumat alcool. Spre finalul petrecerii, ne-am udat cu apa, in gluma, cu sticle de Evian de 0,75 g, asa cum se observa si pe filmare. Este prima oara in viata mea cand imi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta”, a incercat sa lamureasca presa de cancan din Bucuresti, procurorul Florentin Riza.

Acesta este titular la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, insa pana in 17 octombrie 2018 a fost delegat la DNA, iar in prezent este delegat pe functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila.

De asemenea, potrivit unor informatii aparute pe Facebook, pe pagina “Vad tot”, la petrecerea ofensatoare pentru sistemul judiciar, a tuturor celor implicati in lamurirea misterului din dosarul monstrului din Caracal, la petrecerea de pe yacht au mai participat judecatorul Bogdan Cornea, de la Judecatoria Bals, seful Politiei Scornicesti, comisarul sef Marin Scaete, dar si Cezar Pahonie, profesor la un liceu din Drobeta-Turnu Severin.

Este de asteptat ca aceasta betie a celor care ar fi trebuit sa le salveze pe fetele din Olt sa nu scape vigilentei Inspectiei Judiciare. (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: