BREAKING NEWS! Ioan-Sorin Buta, patronul firmei Bistrim-Dera SRL Timisoara, este cercetat pentru omor din culpa, dupa decesul a trei persoane dintr-un bloc in care a efectuat lucrari de deratizare     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, SNPR DECUS     Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Tigari de contrabanda care ar fi trebuit sa ajunga in Romania pe filiera Crasna – Vicovu de Sus, capturate de granicerii din Ucraina! Carausii au abandonat marfa, dupa mai multe focuri de avertisment

Aproape 15.000 de pachete de tigari de contrabanda care ar fi trebuit sa ajunga in Romania pe filiera carausilor care asigura transportul ilegal peste frontiera, pe potecile impadurite dintre Crasna si Vicovu de Sus, au fost capturate de granicerii ucrainieni.

Potrivit unei informatii publicate de ziarul de limba romana Libertatea cuvantului, din Cernauti, valoarea coletelor cu tigari care ar fi trebuit sa ajunga in Romania a fost estimata la 400.000 de grivne, adica aproape 15.000 de euro.

“Un grup din zece persoane a incercat sa transporte un lot insemnat de tigari fara accize de cealalta parte a frontierei, in Romania vecina. Incidentul a avut loc in apropiere de localitatea Crasna din raionul Storojinet. Vazandu-i pe graniceri, tinerii au abandonat mai multe lazi cu marfa de contrabanda. Pentru a nu admite trecerea ilegala a frontierei de catre persoanele sus mentionate, granicerii au fost nevoiti sa traga cateva focuri de avertisment in aer. La locul cu pricina granicerii au gasit 14,5 mii de pachete de tigari estimate la suma de 400 mii grivne”, se mentioneaza in publicatia de limba romana din Cernauti. (G.I.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *