BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

Tigari de contrabanda care ar fi trebuit sa ajunga in Romania pe filiera Crasna – Vicovu de Sus, capturate de granicerii din Ucraina! Carausii au abandonat marfa, dupa mai multe focuri de avertisment

Aproape 15.000 de pachete de tigari de contrabanda care ar fi trebuit sa ajunga in Romania pe filiera carausilor care asigura transportul ilegal peste frontiera, pe potecile impadurite dintre Crasna si Vicovu de Sus, au fost capturate de granicerii ucrainieni.

Potrivit unei informatii publicate de ziarul de limba romana Libertatea cuvantului, din Cernauti, valoarea coletelor cu tigari care ar fi trebuit sa ajunga in Romania a fost estimata la 400.000 de grivne, adica aproape 15.000 de euro.

“Un grup din zece persoane a incercat sa transporte un lot insemnat de tigari fara accize de cealalta parte a frontierei, in Romania vecina. Incidentul a avut loc in apropiere de localitatea Crasna din raionul Storojinet. Vazandu-i pe graniceri, tinerii au abandonat mai multe lazi cu marfa de contrabanda. Pentru a nu admite trecerea ilegala a frontierei de catre persoanele sus mentionate, granicerii au fost nevoiti sa traga cateva focuri de avertisment in aer. La locul cu pricina granicerii au gasit 14,5 mii de pachete de tigari estimate la suma de 400 mii grivne”, se mentioneaza in publicatia de limba romana din Cernauti. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: