BREAKING NEWS! Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, DECUS     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Traficul auto dinspre Timisoara spre Sacalaz, bulversat in ultimile zile de o serie de lucrari de reabilitare a soselei, va fi redeschis, luni, la ora 16,30    Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Doua cluburi de fite din Timisoara, amenzi maxime din cauza zgomotului produs de boxe. “Se poate propune masura suspendarii activitatii pana la 30 de zile”, transmite Politia Locala

Politistii locali au efectuat, in acest weekend, verificari cu privire la sesizari ale cetatenilor care au reclamat zgomotul produs de muzica data la intensitate mare la doua cluburi de noapte de pe raza municipiului Timisoara.

Astfel, a fost sanctionata cu amenda maxima prevazuta de Legea 61/1991 republicata firma Epic Society SRL – baza sportiva Proiectantul, deoarece prin muzica difuzata sambata noaptea a tulburat linistea locuitorilor in intervalul 22-08. In aceeasi situatie se afla si SC Brunita si Asociatii SRL, organizator de evenimente la clubul Heaven, care a tulburat linistea locuitorilor din zona prin muzica data la intensitate ridicata, tot in noaptea de sambata spre duminica, sanctiunea fiind tot de 1.500 lei conform Legii 61/1991 republicata.

Cele doua societati sunt la cea de-a doua sanctiune pentru aceeasi fapta urmand a fi intocmite documentele in vederea propunerii suspendarii activitatii pentru o perioada de pana la 30 de zile. Pe timpul verii, numarul de sesizari referitoare la tulburarea linistii publice a fost ridicat atat in ceea ce priveste zonele de cartiere, acolo unde unii cetateni sfideaza legea si isi deranjeaza vecinii prin ascultarea de muzica in apartamente ori afara in parcuri sau in fata imobilelor de locuit, dar si in zonele in care se afla cluburi, baruri, terase.

De la inceputul acestui an au fost aplicate un numar de peste 200 astfel de sanctiuni contraventionale.

“Politia Locala Timisoara reaminteste ca astfel de fapte se sanctioneaza conform Legii 61/1991 republicata cu amenzi de la 500 la 1500 lei, orele de liniste care trebuie respectate fiind intre 13 si 14 ziua si intre 22 si 08, noaptea. In cazul societatilor comerciale, in cazul in care se constata repetarea contraventiei, se propune masura suspendarii activitatii pe o perioada de pana la 30 de zile”, ne-a comunicat Daniela Seracin, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *