Ultima colectie de haine din blana naturala poate fi vizionata la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, in cadrul unei expozitii cu vanzare (P)

Femeile care au trecut pragul expozitiei permanente de blanuri naturale deschisa, luni, la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, au avut ocazia de a prinde ultimele promotii la hainele de blana purtate de cele mai importante vedete din Romania.


Dupa cum au decis reprezentantii firmei Carolina Design, organizatorii expozitiei cu vanzare de la Timisoara, ieri, in ziua deschiderii, toate produsele au  fost scoase la vanzare cu o reducere de 25% din pretul de vara.

“O haina de blana este piesa de rezistenta din garderoba unei femei, fiind o investitie pentru intreaga viata, tocmai de aceea ne-am gandit ca acum, inainte de inceperea sezonului sa oferim reduceri pentru doamnele care isi doresc sa faca o astfel de achizitie”, au declarat reprezentantii firmei Carolina Design.

Dupa cum ne-a comunicat Rodica Olinic, consilierul de relatii publice al CCIA Timis, expozitia va fi deschisa publicului larg zilnic de luni pana vineri, de la orele 9 pana la 17. Totodata, va fi deschisa si in perioada in care vor fi organizate targuri sau alte expozitii, chiar daca au loc sambata si duminica.

Colectiile Carolina Design sunt apreciate de cele mai importante vedete din Romania, dar si de nume mari din strainatate, fiind considerat un producator de top al celor mai rafinate haine de blana. (I.P.)

Leave a Reply