BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

Ultima colectie de haine din blana naturala poate fi vizionata la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, in cadrul unei expozitii cu vanzare (P)

Femeile care au trecut pragul expozitiei permanente de blanuri naturale deschisa, luni, la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, au avut ocazia de a prinde ultimele promotii la hainele de blana purtate de cele mai importante vedete din Romania.

Dupa cum au decis reprezentantii firmei Carolina Design, organizatorii expozitiei cu vanzare de la Timisoara, ieri, in ziua deschiderii, toate produsele au  fost scoase la vanzare cu o reducere de 25% din pretul de vara.

“O haina de blana este piesa de rezistenta din garderoba unei femei, fiind o investitie pentru intreaga viata, tocmai de aceea ne-am gandit ca acum, inainte de inceperea sezonului sa oferim reduceri pentru doamnele care isi doresc sa faca o astfel de achizitie”, au declarat reprezentantii firmei Carolina Design.

Dupa cum ne-a comunicat Rodica Olinic, consilierul de relatii publice al CCIA Timis, expozitia va fi deschisa publicului larg zilnic de luni pana vineri, de la orele 9 pana la 17. Totodata, va fi deschisa si in perioada in care vor fi organizate targuri sau alte expozitii, chiar daca au loc sambata si duminica.

Colectiile Carolina Design sunt apreciate de cele mai importante vedete din Romania, dar si de nume mari din strainatate, fiind considerat un producator de top al celor mai rafinate haine de blana. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: