Delicii culinare si o atmosfera relaxanta la Select Bistro Cafe, noul restaurant inaugurat in Iulius Town (P)

Odata cu inaugurarea Iulius Town, timisorenii au la dispozitie numeroase restaurante si cafenele tematice, pentru pauza de la birou sau relaxarea de dupa program. Una dintre aceste locatii este Select Bistro Cafe, un loc in care sa evadezi din cotidian.


Select Bistro Cafe este situat la parterul cladirii de birouri United Business Center 3 si dispune de o terasa generoasa, cu deschidere spre parcul Iulius Gardens. Cu o amenajare „selecta”, pusa in valoare de elemente naturale, restaurantul propune un meniu bogat, cu specific romanesc si international.

Preparate gastronomice variate invita oaspetii intr-o calatorie culinara prin Asia, America sau Europa, cu bunatati precum sushi, risotto cu branza brie si prosciutto, creveti black tiger, muschi de vita Argentina, Quesadilla cu calamar, burgeri apetisanti, dar si multe alte surprize pregatite de bucatarul sef, pentru a raspunde celor mai exigente preferinte. Festinul este completat cu deserturi savuroase, precum Lava cake cu sos de lavanda, Cheesecake dupa retete originale si multe alte delicii.

Select Bistro Cafe vine in intampinarea celor care lucreaza in cladirile de birouri din Iulius Town cu un meniu Business Lunch, de luni pana vineri, incepand cu ora 12.

Combinatii de preparate autohtone sau internationale fac deliciul celor care aleg noul restaurant pentru pauza de masa sau pentru o intalnire de afaceri. Pentru ca imbina si zona de lounge, este destinatia perfecta si pentru iesirile cu prietenii dupa birou sau in week-end ori masa in familie.

O atmosfera sofisticata, intr-un decor select, specific locatiilor occidentale, invita clientii la relaxare deplina. Florile si muschii verzi abunda in restaurant, ca o continuare a spectacolului naturii din parcul Iulius Gardens, asupra caruia terasa ofera o priveliste impresionanta.

Select Bistro Cafe completeaza oferta generoasa de posibilitati de petrecere a timpului liber propusa de primul proiect mixt din vestul tarii, o investitie de 442 milioane de euro, dezvoltata in jurul Iulius Mall Timisoara.

Iulius Town, realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, este cel mai mare proiect de regenerare urbana inaugurat anul acesta in Romania si include: cea mai mare suprafata de retail din afara Bucurestiului – 120.000 mp si 450 de magazine -, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate şi fitness din Romania, 100.000 mp de spatii de birouri clasa A, trei sali de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare. (I.P.)

Leave a Reply