VIDEO. Incaierarea violenta intre galeriile lui Dinamo si Poli chiar in centrul Timisoarei. Politia a retinut 26 de batausi

Rivalitatea salbatica dintre galeria lui Dinamo si cea a Politehnicii Timisoara a degenerat, din nou, in scene de o violenta incredibila.


Suporterii dinamovisti – aflati in trecere prin Timisoara, in deplasarea lor catre Arad, unde echipa lor de suflet disputa un meci din Cupa Romaniei – au fost atacati violent de grup de fani ai ASU, pe o straduta din zona Pietei Unirii.

Incaierarea a fost de scurta durata, rastimp in care combatantii au folosit tot arsenalul ce le-a stat la indemana: pumni si picioare, scaune de pe terase, bate, cozi de umbrele, centuri si catarame.

Un suporter dinamovist a avut ghinionul sa cada, iar hoarda alb-violeta s-a napustit asupra lui, cu bate si scaune. Acesta a fost ranit usor, insa a refuzat ajutorul medicilor.

Au fost sparte geamuri si devastate terasele din centrul istoric. Echipajele de politie si jandarmi sosite rapid la fata locului au retinut 26 de persoane din ambele tabere, care au fost conduse la politie pentru audieri si luarea masurilor legale.

Fanii dinamovisti s-au plans jandarmilor ca au fost atacati din senin de fanii timisoreni in timp ce se deplasau spre Arad. “Erau intr-o stare de turbare, sa spun asa, erau foarte salbatici, loveau, se loveau unii pe altii, intre ei. Erau doua persoane la mine pe capota, isi carau picioare, pumni in cap, in stomac, care cum puteau”, a relatat presei locale un martor prezent la eveniment. (G.I.)

Leave a Reply