BRD Groupe Societe Generale a dispus verificari in cazul scurgerii de date din conturile unor clienti din Timisoara. “Aplicam intregul dispozitiv reglementar in ceea ce priveste secretul bancar si protectia datelor personale”

Conducerea BRD Groupe Societe Generale a dispus verificari, dupa ce Impact Press a dezvaluit faptul ca Vasile Bledea, angajatul unei agentii din Timisoara, foloseste date confidentiale “culese” din conturile unor oameni de afaceri in disputele sale cu caracter politic.


Intr-un drept la replica trimis ziarului nostru, conducerea bancii avertizeaza ca nu sustine vreun partid politic si ca isi rezerva dreptul de a actiona in justitie orice persoana care lezeaza reputatia bancii. Publicam integral dreptul la replica primit de la Directia Comunicare a BRD Groupe Société Générale

Stimate domnule redactor-sef,

In urma articolului publicat ieri, 26 septembrie, de www.impactpress.ro, va comunicam ca structurile interne specializate ale BRD au inceput verificari in aceasta situatie.

In context, ii asiguram pe clienti ca banca detine si aplica intregul dispozitiv reglementar si de control in ceea ce priveste secretul bancar si protectia datelor personale, inclusiv instituirea de sanctiuni in cazul constatarii unor abateri.

Dorim sa subliniem ca, nici in speta de fata, si nici in general, banca nu se implica in aspecte care tin de sfera politica. Suntem o entitate apolitica; nu desfasuram niciun fel de activitati cu caracter politic si nu sustinem vreun partid politic.

BRD isi rezerva dreptul de a actiona, inclusiv in justitie, impotriva oricaror persoane care, in orice calitate, lezeaza reputatia bancii“. (G.I.)

Leave a Reply