Primul magazin Marks & Spencer din Timisoara se inaugureaza, sambata, la Iulius Town. Primii 100 de clienti vor primi un voucher de 100 de lei (P)

Iulius Town continua sa le ofere timisorenilor noi experiente de shopping, prin integrarea in mixul de retail a unor branduri in premiera pentru oras.


Sambata, pe 28 septembrie 2019, la parterul Iulius Mall, parte integrata a singurului proiect mixt din vestul tarii, se va deschide primul magazin Marks & Spencer din Timisoara.

Cu ocazia inaugurarii, renumitul brand britanic isi intampina clientii cu surprize si discounturi speciale. Primii 100 de clienti ai noului magazin Marks & Spencer vor primi cadou, pe loc, un voucher de cumparaturi in valoare de 100 de lei. 

De asemenea, sambata si duminica, pasionatii de fashion vor beneficia de un discount de 20% la articolele din noua colectie.

Cu o suprafata de peste 1.000 mp, magazinul Marks & Spencer din Iulius Town va include toate departamentele de imbracaminte pentru femei, barbati si copii, dar si articole pentru casa. Calitatea materialelor, designul inovativ, croiurile confortabile si mereu in tendinte sunt atuurile brandului britanic, care au cucerit pasionatii de moda din intreaga lume. Colectiile Marks & Spencer sunt versatile, preferate de cei care isi doresc un look actual si care adopta stilul vestimentar business casual.

Creat in 1884, Marks & Spencer este unul dintre retailerii de top din Marea Britanie, cu peste 1.400 de magazine in 50 de tari. Voici la Mode, unul dintre liderii de business ai industriei de fashion retail din Cipru, este compania care detine franciza Marks & Spencer in Romania.

Deschis in Iulius Town, noul magazin Marks & Spencer va fi integrat in cea mai mare suprafata de retail din afara Bucurestiului, de 120.000 mp, alaturi de o oferta de peste 450 de locatii de shopping.

Pe langa mixul generos de retail, primul proiect mixt din vestul tarii, realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, include: un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate şi fitness din Romania, un pol regional de business cu 100.000 mp de spatii de birouri clasa A, trei sali de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare. Valoarea totala a investitiei este de 442 milioane de euro. (I.P.)

Leave a Reply