In Iulius Town s-a deschis C House, restaurant italienesc care mizeaza pe retetele gastronomiei de la malul Mediteranei (P)

Iulius Town este o destinatie de petrecere a timpului liber pentru intreaga comunitate, printre atractii numarandu-se o multitudine de cafenele si restaurante tematice. C House este una dintre locatiile care invita la relaxare si ii imbie pe timisoreni cu specialitati din Peninsula.


Situat in noul corp de cladire prin care s-a extins Iulius Mall, in proximitatea scarilor fixe din laterala cladirii de birouri United Business Center 3, C House este un restaurant cu specific italian si influente mediteraneene. Noua locatie propune un concept modern, care imbina un stil de viata urban, intr-un ambient relaxat si placut.

C House mizeaza pe fidelizarea clientilor prin meniul rafinat, cu numeroase retete originale, ce redau gustul autentic al gastronomiei de la malul Mediteranei.

Chef Camel Popescu, specializat in Franta si cu o experienta impresionanta, de peste 10 ani, in mari restaurante europene, invita oaspetii sa descopere savoarea unor preparate delicioase. Indiferent daca opteaza pentru paste, pizza gourmet sau fructe de mare, clientii sunt delectati cu arome apetisante.

Si amatorii de steak au parte de o experienta culinara speciala, putand sa selecteze tipul de carne maturata dorit, care este apoi gatita in cuptorul pe carbuni. Un punct forte al restaurantului este si calitatea ingredientelor, multe dintre ele fiind aduse din Italia. Nu in ultimul rand, cafeaua milaneza creeaza dependenta, sustin iubitorii licorii negre.

C House beneficiaza de o arhitectura eleganta si o atmosfera prietenoasa, fiind locul ideal pentru petrecerea cu stil a timpului liber, in familie sau cu prietenii, ori pentru pauza de pranz a angajatilor care lucreaza in cladirile de birouri din Iulius Town. Designul poarta semnatura arhitectului italian Andrea Langhi si contine elemente-cheie care se regasesc in toate restaurantele C House din lume, cum ar fi candelabrul impozant, decoratiunile aurii ce imbraca barul si covorul luminos „cat walk”.

C House este o franciza internationala, fondata la inceputul anilor 2000, in Italia, de Cristiano Iezzi si Alberto Polli. In prezent, reteaua include 90 de locatii in Dubai, Doha, Qatar, Santa Domingo, USA, Franta, Italia si Romania.

Iulius Town, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, cea mai mare investiţie din vestul tarii, in valoare totala de 442 milioane de euro, le ofera timisorenilor si nu numai cea mai mare suprafaţa de retail din afara Capitalei, cu 120.000 mp de retail şi 450 de magazine. Primul proiect mixt din vestul tarii mai include: un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate şi fitness din Romania, un pol regional de business cu 100.000 mp de spatii de birouri clasa A, trei sali de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare. (I.P.)

Leave a Reply